OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
SMYGEHUS HAVSBAD
Smygehus Havsbad är Sveriges sydligaste hotell och konferensanläggning, en plats skapad för spännande och kreativa möten. Smygehus byggdes 1919, för hundra år sedan,
Våra gäster kommer hit för weekends, konferenser, a la carte, bröllop, evenemang och affärsboenden.
Restaurangen är öppen för lunch, a la carte och brunch året runt.
Som Restaurangchef kommer du ansvara för hela restaurangverksamheten och dess utveckling. Du jobbar proaktivt med service, försäljning, intäkter, lönsamhet, medarbetar- och gästnöjdhet. Ditt ansvar omfattar både det administrativa och det operativa och du kommer även att vara en del i den dagliga driften. Du har personalansvar, du tar hand om rekrytering och medarbetarsamtal. Som ledare har du förmågan att inspirera och coacha dina medarbetare genom att vara en bra förebild. Du är drivande och resultatorienterad och tycker att service och värdskap är bland det roligaste som finns. Du sporras av ett högt tempo och höga krav och du är beredd att jobba på när det behövs. Som restaurangchef kommer du att ingå i vår ledningsgrupp.
Du är vår nya Restaurangchef om du:
är genuint intresserad av människor och service
har ett stort mat- och vinintresse
har starkt kommersiellt driv
har nått framgångar med att leda medarbetare
lägger stor vikt på miljöfrågor
har flera års erfarenhet inom branschen
har helst restaurang- och eller sommelierutbildning
konferens, evenemang samt event.
Vi söker dig som tycker om att jobba med service och värdskap.Du ska vara ansvarsfull, kunna arbeta i team och självständigt.
Vad erbjuder vi?
Utvecklande arbetsuppgifter.
Härliga arbetskolleger.
Kompetensutveckling.
Individuell lön.
Fantastisk arbetsmiljö.