OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Det är sant. Det här är ingen dröm. För det kan ju lätt kännas så, när man snubblar över en annons för restaurangchef på Marstrands Havshotell. En av Sveriges kanske hetaste destinationer. Ett utflyktsmål som bjuder på kultur, natur, historia och upplevelser utöver det vanliga. Och har du ett intresse för minnesvärda upplevelser och vackra miljöer, så är det sällan ett jobb blir mer attraktivt än det här.
Marstrands Havshotell är ett familjeägt hotell där beslutsvägarna är korta och dagarna varierande. Vår restaurang, Ottos Vardagsrum & Kök har ett kök som lägger fokus på mat från havet som är vår närmsta granne och en atmosfär som är familjär och lättsam men med högsta kvalitet.
Ditt uppdrag som restaurangchef är att jobba proaktivt med försäljning, lönsamhet, medarbetar- och gästnöjdhet samt schemaläggning, utveckling av våra produkter, rutiner och uppföljning av dagliga rutiner i restaurangen. Utöver vår restaurang har vi även två festvåningar där vi arrangerar större event, middagar, julbord och bröllop.
För att passa in i rollen ser vi att du har en prestigelös grundinställning och du har inga problem med att jobba både strategiskt och operativt med mycket hands-on. Ett genuint intresse för mat och dryck ser vi som en självklarhet och att vara en i laget är lika naturligt för dig som att solen går upp varje dag.
Din blivande arbetsplats är ett relativt nyöppnat hotell med 10 år bakom sig. Vi har haft en fantastiks utveckling och blivit navet i besöksnäringen i Marstrand. Med våra 144 rum välkomnar vi besökare från hela världen året runt.
Så vad säger du? Vill du driva Ottos Vardagsrum & Kök tillsammans med oss? Då söker du till vår –Food & Beverage Manager Pär Andersson. Tjänsten är tillsvidare och innefattar arbetstid förlagd till dag- och kvällstid både vardagar och helger.
Kontaktpersoner på detta företaget
Food and Beverage Pär Andersson
0303240200