OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Bockholmengruppen söker nu restaurangchef till restaurangen Bockholmen Hav & Restaurang.
Om Bockholmengruppen
Idén om att göra något för sitt kvarter har vi haft med oss sedan vi öppnade vår första restaurang, Bockholmen Hav & Restaurang, för snart 15 år sedan. 2012 tog vi klivet till Stockholms innerstad med Nybrogatan 38, där vi ville vi skapa en plats på Östermalm som knöt samman alla dessa delar. Öppet sju dagar i veckan, frukost, lunch, middag till rimliga priser. En bardisk där vem som helst kunde slå sig ned närsomhelst och erbjudas alla menyns rätter. Liveband till frukost, dj:s på kvällen. Det blev succé!
Med samma filosofi har vi fortsatt till Söder, Gamla Stan och Gärdet, och i dag driver vi inom Bockholmengruppen tio restauranger i Stockholmsområdet och är en av branschens mest uppskattade arbetsgivare.
WE LOVE TO SERVE YOU
Vårt motto ”We love to serve you” är mycket enkelt och genomsyrar allt vi gör på våra krogar: Med prestigelös service och stor flexibilitet skapar vi en total restaurangupplevelse i stimmig miljö för alla typer av gäster.
Bockholmen
Varmt välkommen till vår första restaurang! På Bockholmen i Stockholms skärgård har vi med kärlek, övertygelse och hundratals timmar förvandlat en gammal sekelskiftesvilla till en bubblande skärgårdsbistro - ett vardagsrum vid vattnet som lockat både båtälskare och cityfolk i över 15 år.
I Orangeriet bjuder vi in till stans mysigaste separée, och Kärleksbaren vid vattnet serverar pastellfärgade drinkar i solen innan grillandet tar vid.
På Bockholmen Hav och restaurang är ett somrigt glas Chablis till skaldjursplatån lika självklart som en värmande irish coffee i vintermysiga julbordstider.
Här får du en totalupplevelse i förtrollande miljö, kryddad med med prestigelös service, stor meny och hjärtlig atmosfär - öppet från morgon till kväll.
Som restaurangchef hos oss har du förmågan att utveckla dig själv, dina medarbetare och restaurangen mot samma mål - nöjda gäster! Du har det yttersta ansvaret för driften och resultatet för din restaurang. Du har även det yttersta ansvaret gentemot gäster, personal och ledningen.
För att lyckas i denna tjänst ser vi att du
- har minst 4 års erfarenhet av ledande eller liknande befattning inom hotell & restaurang
- är resultatinriktad med god ekonomisk förståelse
- är strukturerad och flexibel
- är en prestigelös, tydlig och lyhörd som ledare
- motiveras och kan motivera medarbetare till att jobba efter uppsatta mål
- är initiativtagande
- gärna har erfarenhet från Personalkollen och Trivec
Du kommer bl.a. ansvara för
- övergripande resultat för din restaurang
- daglig driften på din restaurang
- löpande rekrytering
- bemanning och schemaläggning
- konflikthantering
- personal
- coachning & uppföljning
- månadsavslut
Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst.
Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss!
Ansökan
Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktpersoner på detta företaget
Teddi Åström
Jonathan Salazar Repta
Sussie Pöhl Svensson
Fredrik Krüger
Caroline Sjöberg