OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Restaurangchef till Gripsholms Värdshus
Som restaurangchef ansvarar du för att utveckla restaurangverksamheten med målet att ge våra gäster den bästa tänkbara upplevelsen.
Vi söker dig som är ambitiös, strukturerad och har ett starkt intresse för mat, dryck och värdskap. Bakom dig har du flera års erfarenhet på à la carte-restaurang eller motsvarande och en gedigen erfarenhet av ledning och utveckling av ett arbetslag.
Du känner ett stort ansvar, är noggrann och delaktig i restaurangens alla moment samtidigt som du förstår och engagerar dig i hela värdshusets verksamhet. Du har resultatansvar och ställer höga krav på dig själv och medarbetarna runt omkring dig. Du bidrar med idéer för att utveckla restaurangen, cateringverksamheten och hela vårt koncept.
Du ska inneha körkort Klass B då cateringverksamhet förekommer.
Vi erbjuder en positiv arbetsplats med högt i tak där våra medarbetares initiativförmåga är avgörande. Det finns goda möjligheter att på sikt utvecklas vidare inom Svenska Kulturpärlor.
Tillsvidareanställning, 100%.
Ansökningar behandlas löpande och tillträde efter överenskommelse.
Välkommen att maila din ansökan med CV och personligt brev till Sara Marmér på sara.marmer@gripsholmsvardshus.se
Kontakt: Sara Marmér tel. 0159-347 54
Mer information om vår pärla hittar du på www.gripsholmsvardshus.se