OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
I Sveriges första världsarv Drottningholm ligger Karamellan, Café & Restaurang.
Här har det bedrivits café och restaurangverksamhet sedan sent 1800-tal.
Ursprungligen kallades Karamellan ett Schweizeri, ett finare café som även serverade alkohol. Schweizerier fanns under 1800-talet i många offentliga parker.
Idag serverar vi klassisk svensk mat samt har ett brett utbud av smörgåsar och bakverk.
Restaurangen har 120 platser inne och ca 300 platser på uteserveringen.
Vi behöver omgående förstärkning till vår verksamhet, en person som kan ta ansvar för den dagliga driften i café och restaurang.
Arbetstider är mestadels dagtid, vi har öppet dagligen mellan 10.00-17.00.
Vissa dagar jobbar vi kvällar, men då endast med förbeställda middagar, bröllop, julbord osv.
Detta är ett jobb för dig som gillar högt tempo, varierande arbetsuppgifter och som trivs med att leda arbetet i kassa/matsalar under vår hektiska sommarsäsong och övrig tid på året.
Vi har öppet året runt med har en säsongsbetonad verksamhet där april-september är högsäsong, december är julbord, januari-mars de lite lugnare månaderna.
Tjänsten är tillsvidare med anställning omgående
Vi söker en person som kan arbeta heltid med start i sommar.
Som assisterande restaurangchef hos oss på Karamellan Café- & Restaurang på Drottningholm i Stockholm, kommer din roll bli att vara ägarnas högra hand, du kommer vara den som ansvarar för driften under dina arbetspass och dina arbetsuppgifter är bl a :
- leda och fördela det dagliga arbetet i kassa och matsal
- inventera lager och upprätta beställningslistor för mat och dryck
- hjälpa till att planera schema för kassa och foodrunners
- ta hand om gruppbokningar, festvåningsbokningar, julbordsbokningar
- ansvara för öppning/stängning
Vi vill att du har minst 1 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.