Restaurangchef

Arbetsbeskrivning

Restaurangchefen är vardera BABAS enhetens chef och har ansvar för all personal på arbetsplatsen. Som restaurangchef ansvarar man för ekonomi, implementering av marknadsföringsåtgärder och har det yttersta ansvaret för, service, produktion, inköp, inventering. Tjänsten innehåller även administrativt arbete såsom schemaläggning, intervjuer, utbildning, fakturering och budgetering. I samarbete med andra kollegor inom enheten tillsätter även restaurangchefen ny personal.



Du är en demokratisk ledare där ansvar ligger på att se till medarbetarnas behov, kompetens, motivationsfaktorer och delaktighet främjas. Du är en del i arbetsgruppen och lägger stor vikt vid att fatta beslut gemensamt och delegera uppgifter till medarbetaren. Gruppen och dess arbetsprocess är en viktig del i utförandet utav den tilldelade uppgiften.

Förmåga att skapa en energi omkring dig som framkallar en entusiastisk personalstyrka med motivation och lojalitet.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: BABAS Burgers
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 3 oktober 2022
  • Ansök senast: 22 mars 2023

Liknande jobb


Köksbiträde

Köksbiträde

20 september 2024

20 september 2024

Måltidsvärd - vikariat

Måltidsvärd - vikariat

20 september 2024

Prepp kock till Broken

Prepp kock till Broken

19 september 2024