Restaurangchef

Restaurangchef

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi dig, en passionerad och dynamisk restaurangchef som brinner för ditt yrke, har ett härligt driv och känsla för service i en miljö från en underbar 1700 tals epok.
Till oss kommer gäster för att uppleva god mat, vackra miljöer och ett varmt välkomnande. Vi är ett litet familjeföretag som driver Husby Säteri, 1 mil utanför Söderköping mot St Anna Skärgård
KVALIFIKATIONER OCH EGENSKAPER
Stark känsla för service och gästupplevelse
Aktivt coacha ”din” personal
Stort intresse för mat & dryck
Stort plus om du är sommelier eller har likvärdig utbildning
Bra förmåga att kommunicera och leda
Svenska och engelska i tal och skrift
Personalansvar och schemaläggning
Utbildning och uppföljning av personal
Informera och kommunicera med andra avdelningar
Servering av mat & dryck till våra gäster
Verka i högt tempo
Rak i din kommunikation och vara prestigelös med i själva driften
Arbetstid vardagar och helger med fokus på kvällar

Är du redo för att jobba på en majestätisk plats med fina arbetskamrater då är du varmt välkommen att skicka in en ansökan till oss!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Fredrik Wastesson AB Söderköping
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 6 december 2022
  • Ansök senast: 9 januari 2023

Postadress

Husby Säteri
Söderköping, 61490

Liknande jobb


Hovmästare

22 november 2024

Värdinna Svenssons Krogar

19 november 2024

18 november 2024