OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Restaurangchef
var med och driv våra krogar framåt.
Som restaurangchef på Havsbaren är du ofta ansiktet ut mot våra gäster, du planerar middagar med passande drycker, tar hand om vår personal så dem tycker att det är kul att komma till jobbet. Har koll på lager så att det alltid finns gott om sådant man behöver i restaurangen. Schemalägger och planerar framåt. Är med och utvecklar vår restaurang så den alltid känns uppdaterad och aktuell.
Naturligtvis har du ett välgrundat intresse för våra drycker och älskar att pyssla om restaurangen så den är välkomnande och fräsch.
Tjänsten är tillsvidare och heltid.
Personaladministration/Rekrytering
Dryckesansvar
Kvalitetssäkra service och utbud
Gästkontakt
Utbildning av bar och servispersonal
Utveckla och förvalta restaurangen i sin helhet
Beställa varor
Administrera kassasystem
Ta hand om vår personal och gäster
Ergomera AB, driver även Olgas Bistro i Hunnebostrand och krogarna samarbetar mycket med personal och utbud.