Restaurangchef 🥃

Arbetsbeskrivning

Är du personen som älskar att coacha dina medarbetare, resultat och vara med och sätta vägen till målet.

Vi tror att du är i början av din restaurangkarriär, brinner för mat och dryck och vill utveckla både dig själv och andra människor. Du leder verksamhetens dagliga delar med allt från schema- och bemanningsplanering, inköp och gästnöjdhet.


TJÄNSTEN
Du bör brinna för mat & dryck, möten med andra människor och kunna arbeta i grupp. Tjänsterna är förlagda på dagar, kvällar och helger.

Tjänsten vi rekryterar är åt en av våra samarbetspartners.

Individuella målsättningar, omfattar ledarskap, värdskap & försäljningstekniker

🏽 Ambitionen till att utveckla andra.

Leda kollegor i rätt riktning utefter uppsatta mål

Schema och bemanningplanering

Omfattning: 100%

DET HÄR FÅR DU 💜

x Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb
x Självklara delar med lön, försäkringar och pensionssparande
x Friskvårdsbidrag
x Ett hållbart schema
x Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster

DET HÄR FÅR VI ✅
x Är duktig på att driva andra människor
x Noggrann
x Coachande och autentiskt ledarskap
x Hungrig på nya utmaningar och marknaden

Anställningsdatum: April - september 100%.
Säsongsort: Västkusten.
Boende finns att tillgå.

Tjänsten är varierande då vi arbetar med flera olika restauranger och hotell. Så tveka inte att skicka in just ditt cv.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Progressio
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 24 februari 2023
  • Ansök senast: 13 augusti 2023

Liknande jobb


Erfaren extra servispersonal ala carte LA CHOUPETTE, Danderyd

22 december 2024

Hovmästare

Hovmästare

20 december 2024

19 december 2024