Restaurangchef

Arbetsbeskrivning

Sodexo är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet. Med våra integrerade lösningar täcker vi ett brett servicebehov för företag, institutioner och offentlig sektor. Vi bidrar med att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser.

Sodexo driver ett måltidsuppdrag på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och Huddinge. I uppdraget ingår bla i Solna drift av Restaurang Karolina med ca 700 matgäster per dag och catering samt Café Entré. Gästerna är dels sjukhusets personal men även besökare till sjukhuset.

Vi söker nu en Restaurangchef för dessa verksamheter som är driftig och innovativ och som har en hög känsla för service och förståelse för kunden. Du skall ha bred erfarenhet och god kunskap av att leda och utveckla restaurang- och café/kioskverksamheter samt ha ett brinnande intresse för mat och dryck.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av att:

Ansvara för att verksamheterna följer sina uppsatta mål såväl ekonomiska som kvalitativa och att verksamheterna utvecklas till gagn för både gäst, kund och Sodexo. Genom ett tydligt ledarskap skall du också jobba för medarbetarnas personliga utveckling. I arbetet ingår ett totalansvar för verksamheternas drift och personal. Organisatoriskt rapporterar du till Sodexos platschef på Karolinska.   

Kvalifikationer/Krav:


• Relevant utbildning och erfarenhet att driva större kök och restaurang
• God ledarförmåga och dokumenterad erfarenhet av detta
• Erfarenhet av kundkontakter och förhandlingar
• Goda kunskaper och erfarenheter av produktionsplanering- fördel med erfarenhet och förståelse för logistiska flöden
• Erfarenhet och kunskap i kalkylering, budget och prognosprocesser
• Uttrycka sig väl i tal och skrift

Egenskaper:


• Stabil- trygg i sig själv och i sin ledarroll
• Drivande och kreativ
• God social kompetens
• Nogrrann
• Strukturerad
• Ansvarsfull
• God samarbetsförmåga
• Stor servicekänsla och intresse för kunden
• Tydlig i ditt ledarskap och i din kommunikation
• Affärs- och resultatinriktad
• Synlig och lyhörd
• Administrativa egenskaper

Heltid 40 tim/v.

Har du frågor kontakta Malin Svedin malin.svedin@sodexo.com

Din ansökan vill vi ha senast den 11 maj.

Ansökan kan endast göras via vårt rekryteringsverktyg ReachMee


Vi utvecklar, leder och levererar tjänster till företag, institutioner och offentlig sektor. Vi erbjuder allt från reception, säkerhet och städning till måltidstjänster, måltidskuponger och facility management. Med verksamhet i Sverige, Finland, Norge och Danmark omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.

Kontaktpersoner på detta företaget

Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper

LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy  Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexo AB
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Månadslön
  • Heltid/ Ej specificerat
  • Publicerat: 25 april 2015

Besöksadress

Muréngatan
None

Postadress

Box 47620
Stockholm, 11794

Liknande jobb


12 september 2024

Distriktschef sökes

Distriktschef sökes

12 september 2024

ChopChop Märsta söker restaurangchef

ChopChop Märsta söker restaurangchef

12 september 2024

14 augusti 2024