OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Jula Hotell AB består utav Skara Konsthotell, Skara Stadshotell, Gysinge Herrgård samt Gyllene Uttern. Det var i maj 2021 som anrika Gyllene Uttern blev en del av hotellkedjan. En hotellkedja som verkligen är på framfart. Gyllene Uttern är en fyrstjärnig anläggning som består utav hotellrum med sjöutsikt, en vacker restaurang, kaffestuga samt konferenslokaler. Här hos oss på Jula Hotell arbetar vi tillsammans och vi är där gästen är.
Till Gyllene Uttern söker vi nu en restaurangchef som vill vara med och driva och utveckla detta fantastiska hotell i Gränna!
Det här gör du Som Restaurangchef
Vår Restaurangchef är den person som säkerställer att vi håller en hög servicenivå, att alla bokningar är ombesörjda och att du och ditt team är väl pålästa och kunniga om vår mat & dryck. Du leder och fördelar det dagliga arbetet i restaurangen och ser till att gästerna får bästa möjliga bemötande. Du har koll på eventuella ändringar, samarbetar med de övriga avdelningarna och ser till att vi alltid har rätt produkter hemma. Du ansvarar för beställningar av dryck, skapar event i restaurangen och utvecklar och engagerar dina kollegor. Du arbetar i nära dialog med Bokningsansvarig och löser allt som kommer i din väg.
Det här är du som person din bakgrund och dina erfarenheter
Du kommer från en gedigen restaurangbakgrund och har tidigare arbetat som Hovmästare eller Restaurangchef. Att du är kunnig inom mat & dryck samt har en känsla för gästen du har framför dig är en given. Att du är glad, stresstålig och tycker att livet är härligt är en självklarhet. Vi ser gärna att du är sommelier och kan hålla olika dryckesevent. I denna roll krävs det att du vågar gå på egna bollar, fatta beslut och ha riktigt roligt. Du måste vara van med gästhantering och att se detaljer. Arbetstiderna kan komma att variera varför vi gärna ser att du är en mogen person med flexibilitet.
Det här är du som person
Vi söker dig med ett stort intresse och tidigare dokumenterad erfarenhet från liknande positioner. Du har ett öga för detaljer och leverera extra omtanke ligger i din natur. Du har ett högt engagemang och en bra kommunikationsförmåga. Du trivs med att ta ansvar, är självgående i ditt arbete och är inte rädd för att rycka in där du behövs mest för stunden. Du arbetar organiserat samtidigt som du har en förmåga att arbeta bra under press i ett högt tempo. Vidare sätter du ett lika stort värde i ditt bemötande mot gästen som mot dina kollegor. Du reagerar snabbt på ändrade förhållanden och du har lätt för att komma på idéer för hur man handskas med nya utmaningar. Struktur och stolthet i leverera god kvalitet i ditt arbete är självklart för dig.
Du har goda kunskaper i svenska, vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Bra att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Som Restaurangchef arbetar du varierande arbetstider på både dagtid, kvällar och helger. Gyllene Uttern har kollektivavtal med HRF och Unionen. Start och lön enligt överenskommelse.
Så här söker du
Vi håller intervjuer löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Frågor om tjänsten besvaras av Mattias Tambour på mattias.tambour@julahotell.se
Sista dag för att ansöka om tjänsten är den 24 mars