Restaurangchef 90%

Restaurangchef 90%

Arbetsbeskrivning

Bohusgården har idag 30 konferenslokaler, 350 rum med 700 bäddar, spa samt tre olika matsalar. Hotellet har en inriktning mot konferens/affärs och övernattande privatgäster.
Här serveras en stor frukostbuffé med stort utbud varje morgon. För våra privat/affärsgäster serveras vardagkvällar en buffé fokuserat på husmanskost och Fredag/lördag serverar vi vår bistro-buffé.
För våra konferensgäster har vi vår lunchbuffé som är mycket omtalad. Konferensmiddagarna består oftast av två- eller trerätters serverad middag och ibland temakvällar med ex. skaldjurslåda.
Vi har ett aktivt miljöarbete och använder oss så långt det är möjligt av Svanen/kravmärkta råvaror samt att vi arbetar aktivt för att minska vårt matsvinn.
Som vår nya restaurangchef är du en kreativ och driven ledare med stort intresse för mat och vin. Du har ett gott ledarskap med fokus på att få ett grymt samarbete i kök/servering/disk/reception. Du är en positiv, glad och problemlösande person med stort tålamod.
Du har det övergripande ansvaret över restaurangen dagliga rutiner och har en god förmåga att organisera och planera samt jobbar aktivt i det dagliga arbetet.
För dig är det lika självklart att möta gästerna i matsalen som att hjälpa till med städningen efter stängning. Noggrannhet, kommunikativ förmåga och goda ledaregenskaper är viktigt för oss. Vidare brinner du för yrket och vill ha en långsiktig tjänst och arbetsplats med ambitioner att lyfta verksamheten ytterligare.
Uppgifter vår restaurangchef ansvarar för:
• Daglig ledning av arbetet samt allt förekommande arbete i restaurangen.
• Bemanning, vilket innebär effektivast möjliga schemaläggning, följa gällande avtal, utbildning & vidareutveckling av personal.
• Vara spindel i nätet i samverkan med ledning och medarbetare i att alltid sätta gästens helhetsupplevelse i fokus.
• Att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner, hygienrutiner, egenkontroll av livsmedelshantering och liknande rutiner som gäller.
• Att koordinera och informera avdelningens personal om tider, prioritet och menyer för olika aktiviteter och evenemang. Förmåga att ha många bollar i luften med logistik och planering kring flera arrangemang/matsalar samtidigt.
• Ansvara för inköpslistor och ta emot varor till restaurangen.
• Se till att restaurangen underhålls, är ren och att nödvändigt underhåll och reparationer blir gjorda.
• Inventering och ansvar för att rutiner efterlevs.
Vi söker dig som:
Tidigare arbetat som hovmästare/arbetsledare/ restaurangchef
God erfarenhet från restaurangbranschen samt barvana
Flytande kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift
Vi söker dig som är positiv, har mycket energi och som tillsammans med oss vill ta servicen till en ny nivå och se till att alla medarbetare jobbar för att ge det lilla extra.
Du har goda ledaregenskaper och har lätt att hantera stressiga situationer och att delegera ut arbetsuppgifter.
Vi ser även att du är flexibel med arbetstider då det kommer variera.

Start: Enligt överenskommelse, tjänsten tillsätts omgående och kan komma att tillsättas innan ansökningstiden utgått.
Omfattning: 90% tillsvidare. Kollektivavtal HRF.
Arbetstider: Varierande arbetstider mestadels kväll/helg
Krav: Minst 5 års erfarenhet, svenska i tal och skrift.
Referenser: lämnas efter överenskommelse
Välkommen med din ansökan innehållande cv, personligt brev med bild till cv@bohusgarden.se
Märk ansökan "Restaurangchef"

Sammanfattning

  • Arbetsplats: HOTEL BOHUSGÅRDEN AB UDDEVALLA
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Deltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 8 augusti 2022
  • Ansök senast: 7 september 2022

Postadress

NORDENS VÄG 6
UDDEVALLA, 45143

Liknande jobb


12 september 2024

Distriktschef sökes

Distriktschef sökes

12 september 2024

ChopChop Märsta söker restaurangchef

ChopChop Märsta söker restaurangchef

12 september 2024

14 augusti 2024