Restaurangchef Brödernas Rosersberg

Arbetsbeskrivning

Restaurant Manager Job Description
As a Restaurant Manager, you will overtake a variety of responsibilities and duties such as restaurant marketing strategies, recruiting and hiring restaurant staff, training, overseeing food quality, developing menus as well as greeting and serving restaurant guests. You will be tasked with tightly controlling the economic side of the business, whilst maintaining a high level of service.

Restaurant Manager job description should contain the following duties and responsibilities:

Manage and oversee the entire restaurant operation

Deliver superior guest services

Ensuring guest satisfaction

Plan new and update existing menus with the Executive Chef

Plan and develop the overall restaurant marketing strategy

Respond efficiently to customer questions and complaints

Organize and supervise shifts

Manage and lead staff

Hire new employees

Training and evaluate staff performance

Estimate consumption, forecast requirements and maintain inventory

Manage restaurant supplies

Control costs and minimize waste

Nurture a positive working environment

Monitor operations and initiate corrective actions

Implement innovative strategies to improve productivity and sales

Restaurant Manager job description should contain the following requirements and qualifications:

Extensive food and beverage knowledge

Computer literacy

Familiarity with restaurant Trivec, Fortnox and Personalkollen software is a plus

Experience in event planning

Strong leadership, motivational and people skills

Good financial management skills

Critical thinker and problem-solving skills

Team player

Good time-management skills

Great interpersonal and communication skills

Restaurangchef Brödernas

Som person är du resultatinriktad och tar ett självständigt ansvar för dina egna arbetsuppgifter. Du tar även ansvar för det gemensamma resultatet och gör vad som krävs för att verksamheten ska uppnå sina mål. Din roll är bred så du har en förmåga att hantera flera uppgifter parallellt, prioritera bland dessa och anpassa dig med lätthet till ändrade förutsättningar och omständigheter.

Vi söker en: stabil, noggrann och ambitiös ledare som vill vara med och bygga Brödernas Stockholm utifrån vår vision och marknadsplan. Som restaurangchef kommer du ansvara för hela verksamheten, det operativa och det administrativa och du kommer vara en del av den dagliga driften.

Vi vill att du: Älskar att arbeta med människor och kan få såväl gäster som medarbetare att verkligen trivas hos oss. Vi vill ge alla en riktigt, god, trevlig och rolig restaurangupplevelse.

Vi söker dig som: vill utvecklas som ledare samt har intresse för försäljning, drift och utveckling av affärsverksamhet har goda datorkunskaper har mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket, i tal såväl som skrift. har ett par års arbetslivserfarenhet i restaurangbranschen som ledare tidigare har arbetat med ledarskap, exempelvis som chef eller arbetsledare arbetat i en roll där du haft stort självständigt ansvar

I arbetet ingår: Personalansvar - rekrytering, anställning, utbildning, uppföljning och schemaläggning

Dagligt arbete i drift: Daglig administration för att följa och nå gemensamt uppnådda mål gällande ekonomi och försäljning.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Brödernas Restauranger
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 20 juni 2021
  • Ansök senast: 7 december 2021

Liknande jobb


12 september 2024

Distriktschef sökes

Distriktschef sökes

12 september 2024

ChopChop Märsta söker restaurangchef

ChopChop Märsta söker restaurangchef

12 september 2024

14 augusti 2024