Restaurangchef Clarion Grand Helsingborg

Restaurangchef Clarion Grand Helsingborg

Arbetsbeskrivning

Clarion Hotel® är inte bara ett hotell för gäster att bo på - det är en upplevelse. Och du som jobbar inom Clarion är inte bara en anställd - du är en del av upplevelsen! Lika viktig som gästerna är för oss är du som jobbar med oss. Idag är vi över flera tusen anställda, alla med olika erfarenheter och bakgrunder. Men några saker har vi alla gemensamt - vi är personliga, vi har passion och vi strävar alltid efter perfektion!

Clarion Hotel® är en del av Strawberry.

Clarion Grand Helsingborg är ett av Helsingborgs mest anrika hotell med 158 rum, restaurang, en ginbar som verkligen gör skäl för namnet och en liten konferensdel. Mitt på Stortorget med närheten till både shopping, restauranger, båtarna till Danmark och inte minst Öresund med salta bad.

Vår Clarionfamilj är full av trevliga och modiga människor med en positiv attityd. Vi är kreativa och individuella och vi levererar varje dag något utöver det vanliga till våra gäster.

Vi söker nu en restaurangchef som vill vara med och utveckla vår restaurang, vår ginbar och på ett kreativt sätt ta med våra gäster till vårt nya Grand. Ett Grand som andas 2023 men som inte glömmer sin snart 100 år gamla historia.

I höst kommer vi att byta restaurangkoncept till The Social Bar och Bistro, med en a la carte meny med klassiska bistrorätter samt så klart några överraskningar. Tänk att få vara med när vi drar igång hösten med The Social!

VEM ÄR DU:

• Du älskar service och värdskap och att tillsammans med dina medarbetare skapa en oförglömlig upplevelse där gästen står i centrum
• Du är social och nyfiken med en positiv och lösningsorienterad attityd
• Du är en passionerad och engagerad ledare som coachar och leder dina medarbetare till era gemensamt satta mål
• Du är prestigelös, trygg i dig själv och har en vänlig och positiv personlighet
• Du har ett kreativt sinne i allt du gör
• För att klara av jobbet måste du vara strukturerad i ditt arbete och kunna hantera stressiga situationer.
• Du har tidigare erfarenheter både i service och som ledare inom bar och servering av a la carte
• Du förväntas arbeta delvis i driften och vara delaktig och drivande i utveckling av avdelningen
• Du älskar så klart mat och dryck.
• Du gillar siffror, att nå resultat och har datavana
• Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift

Våra medarbetare är stolta över att arbeta på Grand, i en varm och vänlig arbetsmiljö där vi tillsammans skapar en plats där både gäster och medarbetare trivs att vara. En mötesplats för alla.

I denna tid är hållbarhet med största sannolikhet något du värdesätter. Som tur är gör vi det också. Genom programmet We Care arbetar alla Strawberry Hotels mot vårt gemensamma mål: att bli helt klimatneutrala på egen hand 2023.

Är du vår nya stjärna vi söker?

HUR SER DINA DAGAR PÅ GRAND UT?

• Som restaurangchef är du ansvarig för frukost, lunch och fika för våra konferensgäster och a la carte på kvällarna samt vår ginbar.
• Du har ett team på ca 10 personer som du engagerat och kunnigt leder och coachar.
• Schemaläggning, inventering och beställningar är också en del av din vardag.
• I höst drar vi igång flera olika event inom F&B och där kommer du att spela en nyckelroll i att planera och genomföra dessa tillsammans med dina medarbetare.
• Sist men inte minst arbetar du för att ständigt utveckla, skapa en ökad lönsamhet och nå uppsatta mål.


VAD KAN VI ERBJUDA?

- Du kommer till ett hotell och en arbetsplats där vi alla är otroligt serviceinriktade vilket har lett till att vi är ett hotell som många gäster verkligen älskar
- Du kommer att få möjligheten att jobba på Nordens största hotellkejda där utvecklingsmöjligheterna nästintill är oändliga
- Vi vidareutvecklar och utbildar alla ansvariga i form av både fysiska och digitala kurser/utbildningar, summits och ledarskapsutbildningar mm

Sist men inte minst har vi otroliga förmåner:
- Allltid rabatterade priser på hotellnätter och restaurangbesök i hela Norden för både dig, din familj och dina vänner
- Du blir medlem i Strawberry, vår medlemsclub där du får poäng på nästan allt
- Massor med erbjudanden från våra samarbetspartners
- Varje anställd får också fyra gratis nätter/år att nyttja på något av våra dryga 225 hotell.

Några detaljer om tjänsten:

Tjänstgöringsgrad: 80 % (Vi tillämpar provanställning) med individuell lönesättning.
Arbetstid: Arbetet är mestadels förlagd både dag- och kvällstid samt helger. Du lägger upp din arbetsdag själv med vi tror att du kommer att arbeta ca 60 % i drift och ca 40 % administrativt.
Du kommer att vara en del av ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD/hotelldirektör Nicki Eby.
Tillträde: september 2023.

Sista ansökningsdag är den 31/8 2023. Observera att vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte på att söka.

Har du några frågor om tjänsten så tveka inte på att kontakta mig Nicki Eby på nicki.eby@strawberry.se

Kontaktpersoner på detta företaget

Christina Ohlsson
+46 42380400, +46 727323373
Anna Eklund
+46 042 380400
Patrik Mineur
+46 42 380400

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Clarion Grand Hotel Helsingborg
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 15 augusti 2023
  • Ansök senast: 14 september 2023

Besöksadress

Stortorget 8-12
None

Postadress

Box 1104
Helsingborg, 25111

Liknande jobb


12 september 2024

Distriktschef sökes

Distriktschef sökes

12 september 2024

ChopChop Märsta söker restaurangchef

ChopChop Märsta söker restaurangchef

12 september 2024

14 augusti 2024