Restaurangchef Fagersta

Arbetsbeskrivning

Sodexo är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet. Med våra integrerade lösningar täcker vi ett brett servicebehov för företag, institutioner och offentlig sektor. Vi bidrar med att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser.

Vi söker nu en Restaurangchef i Fagersta som är driftig och innovativ och som har en hög känsla för service och förståelse för kunden. Du ska ha bred erfarenhet och god kunskap av att leda och utveckla restaurang och konferens samt ha ett brinnande intresse för mat och dryck.

Verksamheten består av lunchservering för ca 500 lunchgäster per dag, intern catering och konferens, bedrivs mån-fre.

Som restaurangchef kommer du att få möjlighet att utveckla och driva ett attraktivt måltidskoncept.

Arbetsuppgifter/Ansvarsområde:


Du kommer att ansvara för att verksamheten följer sina uppsatta mål såväl ekonomiska som kvalitativa och att verksamheterna utvecklas till gagn för både gäst, kund och Sodexo. Genom ett tydligt ledarskap skall du också jobba för medarbetarnas personliga utveckling. I arbetet ingår ett totalansvar för versamhetens drift och personal. Organisatoriskt rapporterar du till Sodexos distriktschef.

Kvalifikationer/Krav:


• Relevant utbildning och erfarenhet att driva större kök och restaurang
• God ledarförmåga och dokumenterad erfarenhet av detta
• Erfarenhet av kundkontakter
• Goda kunskaper och erfarenheter av produktionsplanering, fördel med erfarenhet och förståelse för logistiska flöden
• Erfarenhet och kunskap i budget och prognosprocesser
• Goda kunskaper i svenska,i tal och skrift
• Goda kunskaper inom ekonomi, uppföljning och analys
• Goda kunskaper i Officepaketet

Egenskaper:


Du är drivande och får saker ur händerna, är serviceminded, positiv, kreativ och stresstålig. Du ska ha ett brinnande intresse för service och utveckling av verksamheter i stort och smått.

Senast 2015-07-12 vill vi ha Din ansökan.

För ytterligare information om tjänsten, kontakta Distriktschef Brian Fennimore på tel 08-5788 3003.


Vi utvecklar, leder och levererar tjänster till företag, institutioner och offentlig sektor. Vi erbjuder allt från reception, säkerhet och städning till måltidstjänster, måltidskuponger och facility management. Med verksamhet i Sverige, Finland, Norge och Danmark omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.

Kontaktpersoner på detta företaget

Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper

LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy  Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexo AB
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • avtalsenlig lön
  • Heltid/ Ej specificerat
  • Publicerat: 12 juni 2015

Besöksadress

Muréngatan
None

Postadress

Box 47620
Stockholm, 11794

Liknande jobb


19 november 2024

Chefskock

16 november 2024

14 november 2024