OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.
Restaurang Hyttbäcken drivs på uppdrag åt Seco Tools AB och Epiroc Drilling Tools AB och i den dagliga driften serverar vi runt 400 lunch på plats per dag och i våra 13 konferensrum konfererar våra gäster i en gemytlig miljö. Vi levererar även matlådor och catering i Fagersta med omnejd och arrangerar både stora och små event så som middagar, familjedagar, julfester och matlagningsaktiviteter.
På Hyttbäcken har både medarbetare och verksamheten stor möjligheter att utvecklas och där har du som restaurangchef en viktig roll.
Vi är just nu i ett expansivt skede och söker dig som är redo att tillsammans med Team Hyttbäcken forma framtidens restaurang och konferensanläggning i Fagersta.
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;
• Övergripande ansvar för den totala driften
• Resultat- och personalansvar samt utveckling av verksamheten
• Resultatrapportering
• Upprätthålla goda relationer med kunden samt att säkerställa att kunden erhåller överenskommen kvalitet
Kvalifikationer/Krav:
• Du ska ha minst gymnasieutbildning eller motsvarande
• Mångårig och bred erfarenhet från restaurangnäringen
• Ledarerfarenhet
• God samarbetsförmåga
• PC-vana och vana av att arbeta i administrativa system
Egenskaper:
• Vilja och förmåga att utveckla både Dig själv och Dina medarbetare, samt att kunna dela med Dig av Din kompetens på ett effektivt sätt
• Du måste trivas i ledande befattning och inneha ett stort intresse för att motivera andra
• Som person är Du driftig och målmedveten
• Du tar stort ansvar och uppskattar att arbeta självständigt tillsammans med Ditt team på plats
• Stor erfarenhet av och förmåga att arbeta strukturerat gentemot kunder och medarbetare
• Du delar våra värderingar
Anställningsform och arbetstider
Heltid, dagtid måndag till fredag, helger och kvällar förekommer.
Har du frågor kontakta:
Multisite manager Jessica Goldhahn 076 - 50 23 065
Platschef Maria Amnéus 076 - 50 23 017
Din ansökan vill vi ha senast den 11 april. Ansökningarna behandlas fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Tillträde enligt överenskommelse
Tjänsten kan endast ansökas via vår hemsida
Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster som förbättrar livskvaliteten, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 56 länder och servar 100 miljoner människor varje dag, genom vår unika kombination av On-site Services, Benefits and Rewards Services och Personal and Home Services. Vi erbjuder våra kunder integrerade servicelösningar som har utvecklats genom mer än 50 års erfarenhet inom reception, säkerhet, underhåll, städning, måltidstjänster, facilities management; allt ifrån tjänster och program som främjar medarbetarnas engagemang i lösningar som förenklar och optimerar deras rörlighet och hantering av kostnader till hushållsnära tjänster, daghem och conciergetjänster. Sodexos framgångar grundas på vår oberoende ställning, vår hållbara affärsmodell och vår förmåga att ständigt utveckla och engagera våra 412 000 medarbetare över hela världen.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,