OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vill du arbeta med och leda restauranger i en spännande och unik miljö? Nu söker vi en restaurangchef till Branäs, en av Sveriges populäraste skidanläggningar. Ta chansen och förena det bästa av två världar - mat och skidåkning.
Dina uppgifter
Restaurangchefen vi söker kommer att ansvara för våra restauranger i området Branäs Berg. Du är, tillsammans med restaurangansvarig, koncernledningen och ledningen på Branäs Fritidscenter, med och utvecklar restaurangverksamheten och helhetsupplevelsen kring mat och dryck. Du arbetar under Branäs restaurangansvarige enligt fastställda koncept. I rollen har du i uppgift att kvalitetssäkra gästens upplevelse på bergets restauranger, med allt från service till mat. Det innefattar bland annat ansvar för varuinköp, personal och drift.
En annan viktig del i arbetet är att kunna leda, motivera, engagera och ge feedback till dina medarbetare för att få dem att prestera så bra som möjligt, samtidigt som du själv arbetar och föregår med gott exempel.
Vem är du?
Som person är du driftig och serviceinriktad och är bra på att se helheten även i ett högt arbetstempo. Du har goda ledaregenskaper och är duktig på att motivera dina medarbetare. Att du är glad och positiv ser vi som en självklarhet, då vi tror att glada medarbetare leder till glada gäster.
Krav
- Dokumenterad erfarenhet av ledarbefattning
- Tidigare erfarenhet av personalansvar inom restaurang.
- Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
Vi erbjuder…
En inspirerande arbetsplats med en härlig sammanhållning och goda möjligheter till utveckling i din roll. Som anställd hos får du dessutom ta del av förmåner såsom gratis liftkort, förmånliga priser i våra restauranger och butiker och mycket mer.
Ansök
Vi ser fram emot att träffa dig för en personlig intervju. Sista ansökningsdatum är 15 maj, men urval sker löpande så skicka in din ansökan med cv och personligt brev redan nu. Vill du ha mer information om tjänsten? Kontakta Karin Modin Svärd, HR-chef, på 054-13 26 01.