OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Snäck Camping vid Visbys norra gräns genomgår nu en förändring mot en helt ny klimatsmart destination. Vi skapar en plats för att semestra med gott samvete inom Sverige. Vår destination sätter miljön i första rummet och kommer möta efterfrågan på bekvämt boende och fantastiska upplevelser i vackra miljöer.
Under de närmaste åren förvandlar vi området till ett resmål där flera alternativ på boende och en aktiv livsstil möts.
Här kommer miljömedvetna familjer och enskilda trivas under hela året. Hus, hotell och service utvecklas med det Gotländska rustika i högsta grad närvarande. Här kommer barn och ungdom hitta sysselsättning året runt på området, det gäller även för träning och välmående för vuxna.
Miljöengagemanget genomsyrar hela vårt projekt, våra byggnationer ECO-certifieras och utvecklingen av våra tjänster miljöcertifieras.
Som en del av den här förändringen är du med och ansvarar för restaurangen i vår befintliga verksamhet vid havet. Snack Mat & Bad värdesätter ekologiska lokalproducerade råvaror och mat som möter våra gästers högt ställda krav.
Som Restaurangchef ansvarar du för hela verksamheten där du leder hovmästare, serveringspersonal, barpersonal & diskare.
Du är en inspirerande ledare som har förmågan att se och utveckla dina medarbetare. Du inser vikten av att själv föregå med gott exempel och är villig att själv utföra samma jobb som du förväntar dig av andra.
Du har en utvecklad känsla för service, är flexibel och ser till så att verksamheten följer de lagar och säkerhetsföreskrifter som gäller för restaurangdrift och hantering av mat och alkohol.
Dina arbetsuppgifter består bland annat utav planering, inköp, inventering, personalansvar och schemaläggning men till största delen kommer du att arbeta i driften, coacha medarbetare och driven avdelningen framåt. Du kommer arbeta nära köksansvarig, då ni tillsammans ansvarar för helheten.
Hos oss sluter våra kollegor upp varje dag för att tillsammans skapa och servera utsökta och hållbara drycker och maträtter. Vi välkomnar våra gäster med våra egna unika jag, det är så vi kan ge dem de genuint personliga upplevelserna som skapar minnesvärda möten. För oss själva och våra gäster.
Som Restaurangchef kommer du ansvara för hela restaurangverksamheten och dess utveckling i samråd med ledningen och blir en del av ledningsgruppen. Ditt ansvar omfattar både administrativa och operativa delar och du kommer att vara en del i den dagliga driften.
Dina arbetsuppgifter som restaurangchef innebär att:
· Ha det övergripande ansvaret för Snack´s restaurangverksamhet
· Rekrytering och introduktion utav ny personal.
· Sätta rutiner för det dagliga arbetet
· Arbeta med nyckeltal och andra uppsatta mål samt följa upp dessa
· Handleda och motivera dina medarbetare
· Ingå i ledningsgruppen
· Arbeta med schemaplanering, inköp och andra administrativa delar
· Arbeta med personalprocent
Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder lokala och ekologiska råvaror, vårt egena kranvatten, samt strävar efter att bli plastfria till förmån för det hållbara samhället.
Som restaurangchef har du förmågan att inspirera genom att vara en bra förebild. Du är driven, resultatorienterad och tycker att service kombinerat med fantastiska smakupplevelser är bland det absolut roligaste som finns!
Erfarenheter du tar med och delar med oss
· Du är social, trygg i dig själv och driver utvecklingen framåt av vår restaurang och barverksamhet samtidigt som du är strukturerad, noggrann och har självklart allt fokus på gästen.
· Mycket goda mat- och dryckeskunskaper
· Goda datakunskaper
· Goda kunskaper i svenska och engelska
· Du är van att jobba i ett högt tempo, både i ditt eget arbete men också tillsammans med teamet.
Vi önskar din ansökan via epost med en selfie, CV och några rader om dig själv. Hoppas vi ses!