OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Hilton Food Group Sverige AB (HFG Sverige AB) producerar konsumentförpackat kött till ICA butiker i hela Sverige. Företaget startade under hösten 2004. Vi har ca 400 personer anställda i vår produktionscentral i Västerås. Vi söker en Restaurangchef / Kock till vår personalmatsal som finns i HFG:s köttpaketeringscentral på Hacksta i Västerås. Arbetsuppgifter: Matlagning, menyplanering, schemaläggning, inköp, ekonomisk uppföljning, inventeringar och personalansvar. Konferens- samt representationsluncher kan förekomma. Du har 4 st medarbetare i restaurangen. Kvalifikationer: - Du är beredd att arbeta dagtid och vissa helger. - Du är noggrann, kvalitetsmedveten och vill arbeta i ett team där laganda är viktig. - Vi förutsätter att du är positiv, stresstålig samt har lätt för att samarbeta med andra människor. Vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet /Utbildning: - Du ska ha minst 3 års erfarenhet av arbete som restaurangchef eller liknade tjänst. Du ska även ha utbildning inom restaurangyrket. Skicka din ansökan tillsammans med din CV/ meritförteckning senast den 13 juli 2007 till: HFG Sverige AB, Att: Personalavdelningen Saltängsvägen 53, 721 32 Västerås. Märk ansökan med: Restaurangchef. Fackliga organisationer på HFG Sverige AB är: SIF, Livs och CF.
Kontaktpersoner på detta företaget
IT, Planning & Logistics Manager Danny Edmundsson
021-4703004
Anders Trygg
021-4703083
Jessica Söderberg
021-4703169
Underhållschef Jonas Östman
Underhållschef Karl Johan Larsson
021-4703056