Restaurangchef / Kock till HFG Sverige AB

Arbetsbeskrivning

Hilton Food Group Sverige AB (HFG Sverige AB) producerar konsumentförpackat kött till ICA butiker i hela Sverige. Företaget startade under hösten 2004. Vi har ca 400 personer anställda i vår produktionscentral i Västerås. Vi söker en Restaurangchef / Kock till vår personalmatsal som finns i HFG:s köttpaketeringscentral på Hacksta i Västerås. Arbetsuppgifter: Matlagning, menyplanering, schemaläggning, inköp, ekonomisk uppföljning, inventeringar och personalansvar. Konferens- samt representationsluncher kan förekomma. Du har 4 st medarbetare i restaurangen. Kvalifikationer: - Du är beredd att arbeta dagtid och vissa helger. - Du är noggrann, kvalitetsmedveten och vill arbeta i ett team där laganda är viktig. - Vi förutsätter att du är positiv, stresstålig samt har lätt för att samarbeta med andra människor. Vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet /Utbildning: - Du ska ha minst 3 års erfarenhet av arbete som restaurangchef eller liknade tjänst. Du ska även ha utbildning inom restaurangyrket. Skicka din ansökan tillsammans med din CV/ meritförteckning senast den 13 juli 2007 till: HFG Sverige AB, Att: Personalavdelningen Saltängsvägen 53, 721 32 Västerås. Märk ansökan med: Restaurangchef. Fackliga organisationer på HFG Sverige AB är: SIF, Livs och CF.

Kontaktpersoner på detta företaget

IT, Planning & Logistics Manager Danny Edmundsson
021-4703004
Anders Trygg
021-4703083
Jessica Söderberg
021-4703169
Underhållschef Jonas Östman

Underhållschef Karl Johan Larsson
021-4703056

Sammanfattning

  • Arbetsplats: HFG SVERIGE AB
  • 1 plats
  • Heltid
  • Publicerat: 21 juni 2007
  • Ansök senast: 13 juli 2007

Besöksadress

SALTÄNGSVÄGEN 53
VÄSTERÅS

Postadress

SALTÄNGSVÄGEN 53
VÄSTERÅS, 72132

Liknande jobb


20 augusti 2010

Säkerhetsarkitekt

21 augusti 2010

Specialist Applikationssäkerhet

21 augusti 2010

23 augusti 2010