OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Nu behöver vi dig som vill komma med i ett växande företag och arbeta som restaurangchef på vår restaurang i Visby på Gotland samt på vår restaurang i Ljungby. Vi söker dig med goda ledaregenskaper och branschvana från restaurang, handel eller liknande arbete inom service.[ RESTAURANGCHEFSUTBILDNING Vi vill att du ska lyckas i din roll som restaurangchef.Genom vår interna ledarskapsutbildning ger vi dig de kunskaper du behöver för att kunna leda en personalstab på upp till 50 personer.Utbildningen genomförs både interaktivt och genom lärarledd utbildning i vår Maxskola.Under utbildningen varvas teori och praktik.Den familjeägda kedjan är marknadsledande och föregångare med fettsnåla produkter, bland annat var man först i branschen med nyckelhålsmärkta måltider och GI-burgare.I framgångsreceptet ingår också valfrihet och mat tillagad på beställning.Både nötkött och kyckling är svenskt.Företaget är dessutom världens första restaurangkedja som koldioxidmärker sina måltider samt klimatkompenserar hela verksamheten till 100 procent genom trädplantering i Afrika.Målet är en verksamhet helt fritt från fossila bränslen.Under 2010 har 7 nya restauranger öppnat.
Kontaktpersoner på detta företaget
Irina Backman
Fredrik
Caroline Gimmerborn
Daniel Paulus
Anders Fischer
Sarah Björklund
Åse Sverinsson
Unn Telge Gunnarsson
Sophia Braunstein
Kristel Karlsson