OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är redo att ta nästa steg i din karriär och vill ha möjligheten att vara med och ta Proseccobaren samt vår konferens och eventverksamhet till nästa nivå.
Du har erfarenhet från restaurangbranschen och du känner att du vill få möjligheten att vara med och skapa i ditt eget team. Du älskar själv att vara i driften, samtidigt som du själv vill utvecklas. Du tycker om att få förverkliga ditt privata intresse för mat och dryck i en kombination med en god gästupplevelse. Och som ansvarig för vår Proseccobar är du och dina kollegor ett ansikte utåt för hela vår verksamhet.
Du tycker våra gäster är det bästa som finns och vid utmaningar så uppskattar du att ha stödet i dina kollegors kompetens.
Hos oss blir du en högt värderad kollega i ett gott gäng med härliga gäster, intensiva veckor och mängder av framtidplaner. Det finns fina utvecklingsmöjligheter hos oss och gott om utbildningar att ta del av för att ge dig de bästa förutsättningarna i ditt uppdrag som restaurangchef.
Du tycker om att ligga steget före och är duktig på att hålla ditt team väl förberedda inför service, fester och event.
I din erfarenhet från restaurang vet du att det ibland krävs stor flexibilitet och snabba beslut.
Du ingår i driftgruppen och du tycker om att vara med och påverka möjligheten att nå våra gemensamma mål och budget. I driftgruppen ingår övriga avdelningschefer och tillsammans jobbar ni aktivt med merförsäljning, lönsamhet, medarbetar och gästnöjdhet samt schemaläggning och rekrytering.
Du känner dig trygg i att i både svenska och engelska kommunicera i tal och skrift, och du är trygg i att få lära dig och ta del av de affärssystem vi tillämpar.
För att känna stöd och få energi till ditt uppdrag så har du ett tätt samarbete med och rapporterar till vår Food & Beverage Manager.
I ditt team har du fina medarbetare med olika anställningsformer, allt från erfarna tillsvidareanställningar till medarbetare som jobbar enstaka dagar. Teamet växer och du kommer få vara med och påverka och bygga ditt eget team efter bästa förutsättningar.
Tidigare arbete som shiftleader, restaurangchef är meriterande liksom sommeliereexamen.
Tidigare arbete inom restaurang med mat och dryckeserfarenhet är ett krav.
Tjänsten är 100% och kollektiv. Vi tillämpar kollektiva löneavtal och är medlemmar i Visita
Vi håller anställningsintervjuer löpande och ser fram mot din ansökan!