OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Julins Backyard Barbecue, Restaurang och Smokehouse öppnade hösten 2020. Vi drivs av att erbjuda barbecue i absoluta toppklass! Inspirationen hämtas från amerikanska södern, närmare bestämt Austin – Texas. Våra gäster är våra vänner och när de kommer till oss skall de ska få en helhetsupplevelse av mat, dryck, musik och service med fingertoppskänsla. Texas barbecue – fast i Värmland helt enkelt!
Bli en del av vårt engagerade team som jobbar hårt för att utvecklas och ständigt förbättra det vi gör. Vårt gemensamma mål är att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster. Vi behöver nu utöka vårt fantastiska team med en Restaurangchef.
Egenskaper: Du är en positiv person som har hög arbetsmoral, är driven och trivs med ett högt arbetstempo. Du leder andra genom att vara coachande och inspirerande. Du är initiativrik, resultatinriktad och kan själv driva ditt arbete framåt. Du är kreativ, serviceminded och har glimten i ögat. Du har god samarbetsförmåga, är representativ, flexibel, noggrann samt stresstålig. Du är intresserad av mat och dryck och du trivs i en miljö som ställer höga krav. Du är uppmärksam på detaljer och är bra på att bemöta och tillmötesgå gästers individuella behov.
Vi söker dig som: Har erfarenhet av en ledande roll med personalansvar, gärna inom restaurangbranschen. Har erfarenhet av att rekrytera, schemalägga och att leda ett team. Bidrar med ideér och tankar kring utveckling av verksamheten.
Du ansvarar för: Driften och det dagliga arbetet i service. Säkerställandet av kvalitets- och servicenivå genom att vara närvarande och aktiv i verksamheten. Schemaläggning och bemanning av service. Rekrytering och upplärning av nya kollegor. Kompetensutveckling, utbildning av personal och teamarbete i service. Effektivisera och ta fram arbetssätt och standarder för det dagliga arbetet. Ta emot bokningar och sköta arrangemang vid till exempel större bokningar eller event. Inventering och inköpsansvar. Delaktig i att utforma dryckessortiment och utbilda i dryck.
Tjänsten innefattar: Nära samarbete med ledning och kökschef. Operativt och administrativt leda arbetet tillsammans med kökschef. Verksamhetsplanering och utveckling av verksamheten. Främst arbete dagtid, men det förekommer även arbete kväll och helg. Provanställning i sex månader innan tjänsten övergår till tillsvidareanställning.
Personliga egenskaper och inställning är viktigast av allt för den här rekryteringen. Vi är en verksamhet där vi vill ta vara på teamets tillgångar, vilket gör att kök och servis jobbar nära tillsammans och hjälper varandra i det dagliga arbetet. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet.
I din ansökan bifogar du ditt CV och ditt personliga brev. Vi kommer att starta rekryteringsprocessen omgående och hålla intervjuer löpande under ansökningstiden.