OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Pizza Hut rekryterar: Restaurangchef
På Pizza Hut bakar vi äkta Pan Pizza, det berömda originalet och vår stolthet från 1958. Som pizzaexperter serverar vi naturligtvis också tunn surdeg San Fransisco pizza, världens ostigaste Cheezy Crust och innovativa Bites.
Varje dag vid lunch dukar vi upp vår populära pizza- och gröna sköna salladsbuffé. Resten av dagen och kvällen erbjuder vi även en välsmakande meny med kalla och varma godsaker som pasta, våra klassiska ribs, vitlöksbröd, sallader, läckra desserter och vår uppskattade mjukglassbar förstås (där saltlakritsströsslet är försvinnande gott).
Pizza lovers eller inte, våra restauranger erbjuder något för alla.Varmt välkommen - familj, vänner eller i eget sällskap!
[youtube LzQocnMEXZU]
Utvecklande jobb som Restaurangchef på Pizza Hut
Skulle du beskriva dig själv som engagerad ledare som älskar service och gillar att ta stort ansvar? Då har vi jobbet för dig!
Att vara Restaurangchef på Pizza Hut är en spännande och utvecklande utmaning. Du blir en del av ett av världens störta restaurangföretag Pizza Hut, ett framgångsrikt varumärke med stora utvecklingsmöjligheter.
Som anställd hos Pizza Hut erbjuds du:
• En bred roll med stor möjlighet att påverka
• Att vara med och utveckla vår verksamhet
• Ett gediget utbildningsprogram – Pizza Hut Academy
• Goda utvecklingsmöjligheter
• Kollektivavtal
• Bonussystem
• Flexibla arbetstider och sex veckors semester
• Privat sjukvård
Vem är du?
Vi söker dig som är driven, flexibel, genuint intresserad av serviceyrket och som kan planera, leda och förstärka vårt team. Vi behöver dig som ständigt fokuserar på att öka omsättningen och arbetar kontinuerligt med att optimera driften. Bra om du är en utåtriktad och självständig person med restaurangerfarenhet.
Du kommer till exempel att:
• Leverera service i världsklass
• Ansvara för restaurangens drift
• Arbeta mot budget och uppsatta mål
• Ha totalt personalansvar och arbeta med rekrytering
• Skapa en attraktiv arbetsmiljö
• Vara en synlig ledare på golvet
• Prata både svenska och engelska
• Arbeta med livsmedelslagstiftningen och HACCP
Kontaktpersoner på detta företaget
Jen Scheffel
0733 43 40 38
Chefsjuksköterska Ulrika Ehrström
070-167 14 52
Liv Hedström
Ulrika Holmgren
0856215919
Torbjörn Fröjd, arbetsledare
0708-790108
Lars Lantz, enhetschef
08-53536575
Chefsjuksköterska Nina Markholm Nordgren
073-966 18 97
Vårdförbundet Clary Marqvardt
08-517 720 93
Verksamhetschef Marianne van Rooijen
073-966 08 63
ST-chef Sofie Graner
070-684 92 39