OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker en utåtriktad person med flerårig erfarenhet av att driva restaurang.
Du som Pubchef på The Bishops Arms skapar atmosfären och sätter din prägel på din pub. För att lyckas som chef inom The Bishops Arms krävs goda kunskaper inom Öl, mat, dryck i allmänhet och en stor passion för service.
Som Pubchef ansvarar du för den dagliga driften i puben, personalen samt enhetens nyckeltal. Du ska tycka att service är roligt och kunna engagera din personal för att utveckla vårt koncept och bidra till att stärka vårt varumärke på marknaden. Pubchef har resultat- samt bemanningsansvar för enheten. Arbetet är i grunden driftbaserat då chefen är ansiktet utåt och står för kvalitén hos produkten.
Det förekommer en del administrativa arbetsuppgifter som T.ex schemaläggning i bemanningssystemet, veckovis kostnadsuppföljning/nyckeltalskontroll, prognostisering, tryckmaterial, inventering vid bokslut, fakturahantering, menysättning tillsammans med köksmästare mm. Ordning och reda, ligga steget före och hålla deadlines är viktigt och mediterande med viss erfarenhet. Utöver detta kommer du arbeta med aktivering av enheten genom olika event, provningar och quizkvällar.
The Bishops Arms är en del av en kedja, vilket kräver att du även är en bra lagspelare och du delar erfarenheter och idéer med 38 andra Pubchefer. Enheten i Västerås är också en del av ett fyrstjärnigt hotell och pubchefen gör till viss del i arbete i övriga delar av verksamheten och tillsammans med övriga i ledningen driver hela hotellet framåt. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och anordnar gemensamma personalaktiviteter.
Heltid, skiftarbete, dag, kväll och helg
Skicka in din ansökan redan idag då vi kommer att behandla ansökningar löpande.
Lön, enligt överenskommelse
The Bishops Arms är Sveriges ledande kedja av engelska pubar. Vi finns idag på 38 platser från Malmö i söder till Kiruna i norr, och är en del av Elite Hotels of Sweden.
The Bishops Arms signum är att erbjuda marknadens bredaste sortiment av öl och Single Malt Whisky i en genuin engelsk miljö. Maten är inspirerad från de moderna engelska gastropubarna, där den gamla typiska "pubmaten" ersatts av en mer ambitiös bistroinspirerad meny.
Kontaktpersoner på detta företaget
Anna Zandin
0761603104
Linus Olausson
070-838 33 82
Andreas Fahlborg
0709905214
Andreas Falborg
0709905214
Martin Bergqvist