OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Restaurangchef Radisson BLU Resort TRYSIL, SkiStar
Vi söker nu dig som har en gedigen erfarenhet av ledande befattning inom restaurang med allt vad det innebär. Din kunskap inom branschen förväntas vara stor och du ska ha ett ekonomiskt sinne. Du jobbar både administrativt och operativt i en verksamhet som präglas av ett högt tempo. Till din hjälp har du ett antal Teamledare, servitörer och bartenders som du ska coacha till att uträtta stordåd varje dag de är på jobbet då detta är en av våra mest exklusiva anläggningar.
Det är meriterande om du har erfarenhet av större hotelldrift med många olika restauranger som servar gästerna hela dygnet från frukost till stängning.
För att vara vår hjälte och kunna sköta jobbet behöver du såklart vara bosatt i närheten. Under en övergångsperiod finns möjlighet till personalboende och vi hjälper dig att finna rätt basecamp för vidare position i Trysil. Det här är utan tvekan att uppdrag som är värt en flytt, för en hel familj, ty jobb och uppdrag för äkta hälft eller partner i den utveckling som sker i Trysil med omnejd löser vi tillsammans.
Fjällturismen utvecklas hela tiden och Trysil är numera inte bara en vinterdestination vilket innebär att vi ser långsiktigt på rekryteringen av denna nyckelperson i organisationen.
Tillträde och lön enligt överenskommelse.
Läs gärna mer på skistar.com alt. besoksverket.se
Vid denna rekrytering använder vi oss av search och rekryteringsbolaget Huvudverket/Besöksverket.
Om du vill veta mer om rollen, livet i Trysil och SkiStar vänligen kontakta någon av våra rekryterare enligt nedan.
magnus.flygare@huvudverket.eu alt. +46 706 50 41 47
per.mellstrom@huvudverket.eu
Din ansökan med CV och personligt brev vill vi se senast den 24 juli, ansök via länk nedan. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före senaste ansökningsdag.
”Vi söker en chef som är inne men gillar att vara ute”