OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Ericofood är den trevliga lunchrestaurangen i Kista dit de anställda på Ericsson kommer när hungern slår till. Här serveras ett flertal goda och varierande rätter lagad av hängivna kockar, i en harmonisk restaurangmiljö med personlig service. Restaurangen är endast till för Ericssonanställda men är omfattande i storlek och serverar ca 650 – 850 luncher/dag.
Nu behövs en ny restaurangchef till Ericofood som med driv och engagemang vill planera och driva restaurangen tillsammans med den dedikerade personalen!
OM TJÄNSTEN:
Som restaurangchef på Ericofood ansvarar du för hela restaurangen och är operativt delaktig i verksamheten. Du interagerar med gäster såväl som kollegor samt ansvarar för verksamhetens planering, ekonomi, personalfrågor etc. Eftersom ditt ansvarsområde även innefattar köket bör du ha kunskap och förståelse kring alla aspekter i köket så att du kan vara delaktig i köksplaneringen, dock finns en köksmästare som sköter driften och leder köksteamet. Inom verksamheten på Ericofood finns även café- konferens- och cateringverksamhet som dock främst drivs av biträdande restaurangchefer.
Dina arbetstider som restaurangchef är förlagda till vardagar och dagtid, med viss flexibilitet kring schemat. Kvällar kan förekomma vid speciella evenemang. Tjänsten är på heltid och du blir anställd direkt hos Food by Coor som driver Ericofood, efter att Majola genomfört rekryteringsprocessen.
OM DIG SOM SÖKER:
FOOD by Coor grundar sitt koncept på matglädje, kundengagemang och kunskap men framförallt på sina medarbetare som erbjuder gästerna den bästa servicen och ser till att mat och dryck ger glädje och njutning. Till tjänsten som restaurangchef på Ericofood letar vi efter dig som står bakom ovan beskrivna koncept och som med driv, engagemang, intresse och yrkesglädje vill vara en viktig del av verksamheten.
Med ödmjukhet och prestigelöshet hoppar du in där det behövs och tycker om att samarbeta med dina kollegor samt att ta hand om dina gäster. Du ska trivas i en operativ roll och ska ha förståelse för både matsal och kök, varför vi vill att du ska ha köksbakgrund även om du numera vill jobba i matsalen. Det är även viktigt att du har de ekonomikunskaper som tjänsten innefattar samt trivs med administrativt arbete. Det är ett krav att du har en bakgrund inom restaurang och vi ser helst att du även har erfarenhet från en arbetsledande position sedan tidigare.
Food by Coor jobbar efter sex grundläggande hörnstenar; Kundanpassning, Matupplevelser, Personligt bemötande, Atmosfär, Innovation och Hållbarhet. Vill du vara med och förverkliga dessa kundlöften på Ericofood? Sök då tjänsten idag, den tillsätts så snart vi hittar rätt person!
Ansök direkt via vår hemsida eller genom att maila till therese.hedenstrom@majola.se
Kontaktpersoner på detta företaget
Therese Hedenström
Martina Dietrich
08-600 35 00
Caroline Andersson
08-600 35 00
Annica Nordin
Catherine Larsson
Isabella Sulejmanovic
08-6003500
Viktor Markowicz
Johanna Lagerström
Sandra Fagerlund