OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Om oss
Salt & Sill – Hotell, konferens & restaurang hittar du ute på ön Klädesholmen utanför Tjörn, mitt bland Bohusläns koppar och skär. Restaurangen har drivits i nuvarande regi sedan början av 2000-talet och drivkraften har alltid varit ett brinnande intresse för mat och människor.
Drömmen om att kunna erbjuda en totalupplevelse inom mat, dryck och boende gjorde sommaren 2008 att Sveriges första flytande hotell stod färdigt.
Intresset från och för konferensgäster innebar 2013 att nya konferenslokaler byggdes och i skrivandes stund får dessa ett ansiktslyft för att kunna erbjuda kreativa mötesplatser under tiden framöver.
Under högsäsong öppnar vi även upp andra delar av vår verksamhet så som Holmens kiosk, vår terrassbar, vi håller på att få tillökning av en ny restaurang/gastropub, samt bröllop, event & fester i våra övriga lokaler.
Salt & Sill är en levande anläggning med många inspirerande och utvecklande projekt framöver, så är du redo för en spännande och händelserik resa, välkommen till vårt team!
Ansvarsområde
Verksamheten är till stor del säsongsbetonad då sommarmånaderna (maj-sep) bjuder på högt tempo och ett myller av besökare. Under resterande del av året är fokuset till stor del riktat mot konferensgäster under veckodagar och privatpersoner under helger.
Det vi söker i denna tjänsten är en restaurangchef som ansvarar för restaurangen på Salt & Sill och som håller i trådarna för alla de administrativa uppgifter som rör samtliga serveringsområden i vår verksamhet.
Ansvarsområde för restaurangchef för Salt & Sill.
- Administrativt ansvar över restaurangens verksamhet.
- Personal, bemanning och rekrytering.
- Upplärning och utbildning av serveringspersonal.
- Information- och kommunikationskanal för serveringspersonalen.
- Tillse att serveringspersonalen har de verktyg de behöver för att kunna genomföra sitt uppdrag.
- Skapa trivsel och gemenskap på arbetsplatsen.
- Koordinering av verksamhetens olika serveringsområden.
- Dryckesansvar
- Leverantörskontakt, beställning och inventering
- Planering och strukturering vid speciella event.
Önskad utbildning
Allt inom service, mat och dryck välkomnas.
Kunskap och praktisk användning av Microsoft Officepaket.
Hotell och restaurangutbildning och/eller sommelier är meriterande.
Arbetslivserfarenhet
Omfattande erfarenhet från branschen.
Tidigare erfarenhet som ledare med administrativt- och medarbetaransvar.
Min 3 års serveringserfarenhet samt 2 års erfarenhet som restaurangchef.
Erfarenhet av användning av bokningssystem för hotell och restaurangverksamhet, personaladministrativa verktyg och liknande.
Personliga egenskaper
Vi söker en glad och social person som har god hand med människor och har stort fokus på service och värdskap.
Vi vill att du är tydlig i din kommunikation och har god samarbetsförmåga.
Vi vill att du är en trygg ledare och är en god förebild för övrig personal och kollegor och har lätt för att lära ut dina kunskaper.
Vi vill att du är arbetsam, kan pusha och motivera din personal mot gemensamma mål.
Vi vill att du har stor passion för mat och dryck.
Vi vill att du är en lagarbetare och att du är lyhörd och uppmärksam mot både kollegor och gäster.
Vi vill att du är resultatinriktad, strategisk och ansvarstagande.
#jobbjustnu