OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sapore söker en erfaren restaurangchef för att leda personalen och driften av vår anläggning. Som restaurangchef kommer du att ansvara för upprätthållandet av vår restaurangs policy och rutiner, samt se till att vi når våra intäktsmål.
Ansvarsområden:
Utbilda och övervaka personal
Se till att alla livsmedelssäkerhetsförfaranden strikt följs enligt hygienbestämmelserna
Ha ett nära samarbete med ledningen för att uppnå intäktsmål
Implementera lämpliga strategier för att stoppa negativa trender och förbättra försäljningen
Upprätthålla säkra arbetsförhållanden
Följa företagets policy och rutiner gällande hantering av pengar, egendom, produkter och utrustning
Övervaka lagerhållning för att säkerställa produkttillgänglighet och beställa produkter efter behov
Kvalifikationer och färdigheter:
2+ års erfarenhet inom restaurangbranschen
Studentexamen eller motsvarande
Möjlighet att arbeta flexibla timmar, inklusive nätter och helger
Utmärkt kommunikationsförmåga
Exceptionell organisations- och ledarskapsförmåga
Tillförlitlig och pålitlig