OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Hotel Skansen är en familjeägd Hotel-Restaurang-SPA anläggning sedan tidigt 80-tal.
Vi har idag 79 moderna hotell rum varav 36 rum invigs i maj månad, nytt kök samt ännu en matsal med plats för 40 personer bli också helt färdigställt i skrivande stund. Det finns ca 400 sittplatser inomhus inkl. festvåning och konferens. Vi har öppet för matservering året runt. Sommartid såklart högtryck då vi finns på sol och sommar ön. Vi har en hel del levande musik i olika sammanhang året runt med bland annat filtfestival samt allsång på skansen.
Besök vår hemsida för ytterligare info om vår anläggning www.hotelskansen.com
Vi driver skansen med ledorden/visionen;
MED FAMILJÄR KÄNSLA VILL VI VARA EN OAS FÖR UPPLEVELSER OCH VÄLBEFINNANDE
Som person är Du trygg i dig själv med karaktär av stark drivkraft, ambition och fokus på resultat. Du har förmåga att skapa delaktighet och leda mot uppsatta mål. Vidare är du flexibel, strukturerad, har ordning och
reda samt har en välutvecklad kommunikationsförmåga.
Din bakgrund: Du har en meriterad CV från större verksamheter med flertalet avdelningar.
Arbetsbeskrivning :
Som restaurangchef kommer du att ingå i ledningsgruppen och ansvara för restaurangverksamheten .
Ledning /koordinering av personal inom verksamheten
Fest & Catering från offerering, till genomförande
Ekonomi/ Resultat
Matsalen/service - Du jobbar i service med servis teamet dagligen och är med och tar hand om alla våra gäster.
Kvalitetssäkring av tjänster och produkter
Kundansvar, offerter och bekräftelser inom restaurang arrangemang
Leda och fördela arbetet inom avdelningen
Budget, inköp och lageransvar
Du rapporterar till Hotelldirektör/ VD
Arbetstiden begränsas inte alltid till exakta klockslag och arbetsdagarna kan därför bli långa, speciellt vid arbetstoppar.
Kvalifikationer:
Stor vikt läggs på personlig lämplighet samt att du har erfarenhet av operativt matsalsarbete. Som person är du trygg i dig själv och i din chefsroll.
Du har ett kommunikativt ledarskap och förmåga att skapa teamkänsla och tillföra entusiasm. En stor social kompetens är nödvändig då du kommer att ha många kontakter både med enskilda och grupper, internt och externt.
Du har lätt för att arbeta i nära samverkan med andra, men det är också viktigt att du kan arbeta självständigt - att du är strukturerad och kan ta egna initiativ.
Du har goda kunskaper i Microsoft Office. Extra plus om du jobbat med Techotel Picasso tidigare som är vårt Hotell & Restaurangsystem.
Kontaktpersoner på detta företaget
Platschef Fredrik Norén
0485-30530
Köksmästare Tobbe Magnusson Ohlin
0485-30530
Spa föreståndare Olivia Jonsson
0485-305 30
Hotelldirektör Fredrik Norén
0485-30530
Spa föreståndare Olivia Jonsson
0485-30530
Restaurangchef Holger Glück
0485-30530
Restaurangchef Holger Glück
0485-30530
Hotellchef Sofia Kahnt
0485-30530
Ägare/VD Fredrik Norén
0485-30530
Spachef Olivia Jonsson
0485-305 30