OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Nu letar vi efter en pålitlig och erfaren restaurangchef som vill vara med och utveckla vår fina restaurang!
I den norra delen av Stockholms skärgård finner du vår restaurang med 140 sittplatser samt vårt boutiquehotell med 16 havsnära rum och relaxavdelning.
Vi söker nu dig som har jobbat några år som restaurangchef, är en tydlig ledare, målinriktad och fokuserad. Du besitter mat & vinkunskap och vi ser gärna att du har erfarenhet från kassasystemet Trivec och bokningssystemet Waiteraid.
I din roll ingår arbetsuppgifter så som;
- Skapa tydliga rutiner för matsalspersonal och se till att dessa följs
- Inköp av dryck och förbrukningsmaterial
- Ha en tät dialog med övriga områdeschefer samt ägare
- Viss rekrytering av personal till matsal och bar samt upplärning,
- Schemaläggning i Caspeco
- Viss programmering i kassasystemet Trivec samt bokningssystemet Waiteraid
- Hålla råvaru- samt personalkostnad inom rätt intervall
- Jobba aktivt i matsalen och se till att servicen alltid håller en hög nivå
Vår verksamhet växlar inriktning beroende på årstid. Konferenser, bröllop, weekends med fyrarätters middagar och julbord. Under sommarmånaderna har vi öppet dagligen med högt tempo och ett fyrtiotal medarbetare.
Din arbetstid är förlagd både till dag och kvällstid men genom en noggrann rekrytering kan du själv styra ditt schema. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att sköta restaurangen och se till att våra gäster lämnar med 100 % belåtenhet, oavsett om du är på plats eller ej. Vi ger dig en trygg arbetsplats i skärgården med glada gäster och kollegor, bra lön och stor inblick i vår verksamhet. Möjlighet till egen stuga/ hus.
Vill du veta mer? Kika gärna runt på vår hemsida för att få en tydligare bild över verksamheten eller skicka oss ett mejl med dina funderingar.
www.furusundvardshus.se
Skicka ditt Cv tillsammans med kort personligt brev och referens till malin@furusundvardshus.se. Märk med ämne " Restaurangchef" .