OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
VI SERVERAR BRA MAT OCH UTVECKLAR MÄNNISKOR!
Maj 2022 slår vi upp dörrarna för våran 35:e restaurang och första restaurangen i Värmdö. Vi söker dig som vill anta utmaningen och utvecklas med oss. ChopChop erbjuder en omväxlande arbetsmiljö på grund av dess bransch. I och med det medförande ansvaret som restaurangchef värdesätter vi din vilja att utvecklas i kombination med personliga egenskaper.
Vi ser att du som söker till oss är
Du är resultat driven och kan snabbt samt enkelt leverera mätbara och synliga resultat
Du har minst 2-4 års erfarenheter av personalhantering, gärna men inte nödvändigtvis inom restaurang.
Du är positiv och lösningsorietenterad
Du har en förmåga att inspirera och stödja dina medarbetare och kan motivera dem att sälja och ge bra kundbemötanden.
Du är och arbetar systematiskt, strukturerad med en klar överblick.
Tidigare erfarenheter inom restaurang eller servicebranschen är ett krav!
OM ARBETSUPPGIFTERNA:
Som restaurangchef på ChopChop har du det yttersta ansvaret över att restaurangens dagliga drift löper effektivt och följer de krav och målsättningar som ställs inom företaget. Att vara restaurangchef på ChopChop innebär att du leder verksamheten genom att hantera och motivera personal, bygger struktur inom arbetsområden och effektiviserar arbetssätt och rutiner för att restaurangens drift är fungerande och konstant under utveckling.
Restaurangchef är en position inom företaget som medför både ansvar och skyldigheter gentemot företag, leverantörer, gäster och medarbetare. Viktigt är att alltid försöka skapa långsiktiga relationer, oavsett part.
Personalen är din största tillgång. Det ska finnas fungerande personal i samtliga roller och en av dina största uppgifter är att arbeta för att personalen ska trivas och må bra. Samtidigt ansvarar du även för att personalen utför och arbetar i enlighet med sina arbetsbeskrivningar och följer restaurangens rutiner och regler. Nöjda, motiverade och kunniga medarbetare resulterar i nöjda och glada gäster, samt en trevligare arbetsplats.
Du som Restaurangchef sätter din prägel på arbetsplatsens kultur och bär sedan denna tillsammans med dina medarbetare. Du skapar ditt team och atmosfären i restaurangen. Förmågan att delegera och prioritera arbetsuppgifter kommer att vara avgörande för både din och restaurangens utveckling. Och hur du bemöter, leder och hanterar personal samt löser problem speglar av sig på restaurangens drift, moral och utveckling.
En sammanställning av dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
Att säkerställa så att restaurangen uppfyller de mål som sätts internt. Omvandla det övergripande målen till handlingsplaner som är anpassade för just din enhet.
Att jobba aktivt för att uppnå men även förmedla ChopChops ledord: Gott, snabbt och enkelt!
Att säkerställa samt jobba på: planering av personal och schema, service och bemötande, försäljning och den lokala marknadsföringen samt service/reparation och underhåll.
Att aktivt jobba med uppföljning av restaurangens rutiner, utföra kontroller för att bibehålla god och korrekt standard.
Att leda samt jobba med ditt team i driften.
Är du personen vi söker? Ta chansen nu och var med och utveckla ChopChop till sveriges bästa restaurang!
Tjänsten tillämpas med en 6 månaders provanställning på heltid med start enligt överenskommelse, vi ser gärna att du börja snarast eller enligt överenskommelse innan premiären och har utbildning i närliggande ChopChop.
Lön: Månadslön (Enligt överenskommelse)