OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Dorsia är ett exklusivt hotell och en restaurang som dagligen erbjuder en upplevelse utöver det förväntade för våra gäster. Vår unikitet bygger på gästens starka känsla av ett personligt mottagande och vår höga servicenivå i kombination med en upplevelsefylld och exceptionell miljö. Du har minst 2 års erfarenhet från liknande tjänster och erfarenhet av att leda och fördela arbete i en matsal.
Du har även ett stort intresse och kunskap inom gastronomin och drycker. Du har med fördel bra vinkunskap/sommelierutbildning.
Du trivs med rollen som ledare och har lätt för att skapa ett bra team, utveckla och inspirera dina medarbetare samt skapa en positiv känsla på din arbetsplats. Du önskar även en tjänst där du får lov att utvecklas, ta ansvar och önskar en långvarig arbetsplats.
Internationell erfarenhet av Hotel och Restaurant är meriterande.
Vi söker engagerad och erfaren restaurangchef med stort driv och ansvarskänsla. Du brinner för service och kvalité, har hög arbetsmoral och är flexibel.
Du har minst fem års dokumenterad branscherfarenhet varav minst 2 år av ledarskap, teambuilding och hospitality.
I ditt team finns hovmästare, serveringspersonal, frukostvärdar/värdinnor, commis, barservis, värdinnor och garderobspersonal. Bistron har öppet 365 dagar om året och vi serverar frukost, lunch, middag samt afternoon tea. Bistron har även en välbesökt bar och välkomnar gäster för konferenser, privata middagar och diverse olika events.
Tillsammans med dina kollegor kommer du att ansvara för följande områden:
Leda och fördela det dagliga arbetet
Koordinera den dagliga verksamheten
Säkerställa rutiner
Arbeta med dynamisk bemanning
Ansvara för den dagliga schemaläggningen
Ansvara och utveckla den dagliga driften
Utveckla och inspirera restaurangpersonalen
Det är viktigt att du trivs med, och kan bemästra, rollen som ledare.