OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Det finns en anledning till att det är just du som önskar bli en del av Strawberry. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 18.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!
Quality Hotel™ är en del av Strawberry.
Vill du arbeta i Norra Europas mest kreativa och expansiva hotellkedja? Är du en person som tycker om utmaningar och strävar efter att vara unik? Vi är övertygade om att stor talang kan komma från var som helst. Vi är aldrig genomsnittliga – är du?
Om oss
QUALITY HOTEL™ – For meetings that matter.
Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen ligger längs kajkanten på Eriksberg i de ombyggda varvshusen. Här möts Göteborgs gedigna historia med nutidens skandinaviska design på hotellet som har 259 rum, wellnessavdelning, à la carte restaurang, barer, takterrass och uteservering med härlig utsikt över älven. Vår konferensavdelning, Eriksbergshallen, är Göteborgs näst största konferens- och mässhall som tar emot upp till 2000 personer. Hos oss händer det saker högt och lågt , här finns en energi som är svår att hitta på "vanliga" hotell!
Nu söker vi en Restaurangchef som brinner för service till vårt fantastiska team och vill vara med när vi drar igång vårt nya a la carte koncept The Social Bar & Bistro och dessutom ska öppna upp vår helt nya takterrass med stans bästa utsikt.
Din profil:
• Du älskar service, att genom avdelningens personal skapa en fun & friendly, oförglömlig upplevelse för våra gäster.
• Du är effektiv, flexibel och problemlösande samt har inställningen att jobbet måste bli ordentligt gjort.
• Du har humor och du gillar att ha roligt på jobbet.
• Du är glad, sprider energi och bjuder på dig själv.
• Du har tidigare erfarenheter både i service och som ledare inom bar och servering av a la carte, gärna inom hotell.
• För att klara av jobbet måste du vara strukturerad i ditt arbete och kunna hantera stressiga situationer.
• Du förväntas arbeta delvis i driften och vara delaktig och drivande i utveckling av avdelningarna.
• Du är självständig och får saker att hända samtidigt som du är en given förebild för oss alla
• Du älskar mat & dryck.
• Sommelierutbildning och managementutbildningar eller liknande ser vi som meriterande men är inte ett krav.
• Du gillar siffror och har datavana.
Utöver ovan förutsätter vi att du:
• Kommunicerar flytande på både svenska och engelska i tal och skrift.
• Är minst 25 år och har minst 6 års erfarenhet varav 4 år i ledande position.
• Du är väl insatt i lagen om ansvarsfull alkoholhantering och har genomfört RUS utbildning eller motsvarande.
Ansvar
• Att ständigt verka för ökad lönsamhet och att nå uppsatta mål för avdelningarna.
• Personalansvar för supervisors, bar, servis och runners.
• Utbilda samt coacha restaurangpersonalen.
• Aktivt arbeta med målstyrning och prognoser samt har resultatansvar för sina avdelningar.
• Kommunicera och samarbeta med köket och övriga avdelningar för att kunna ge bästa möjliga service till våra gäster.
• Ansvar för schemaläggning, inventering och beställningar.
I tjänsten ingår
• Du förväntas vara kapabel och villig att utföra alla de uppgifter som utförs av avdelningens personal.
• Ansvar för att löpande besvara och följa upp kundnöjdhet.
• Din arbetstid är förlagd främst till kvällar och helger men även dagtid.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillämpad provanställning. Vi har givetvis kollektivavtal. Lön enligt avtal med hänsyn till erfarenheter & kunskap.
Startdatum enligt överenskommelse, vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut så vänta inte - sök redan idag!