OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vill du växa med oss?
Phil’s Burger grundades 2014 med målet att förändra snabbmatsbranschen från grunden. Den första restaurangen öppnades på Fleminggatan i Stockholm och blev snabbt en succé. Idag har vi 12 restauranger runtom i Sverige, ett team på över 200 härliga kollegor och än har vår resa bara börjat.
Sveriges bästa burgarupplevelse
På Phil's älskar vi riktigt goda burgare. Vi lagar all vår mat med en stor portion kärlek och vi strävar ständigt efter att göra allt från grunden. Brödet bakas på vårt eget recept, vi gör våra egna såser, picklar lök och vi syltar jalapeños. Vi har till och med en egen öl, eller Philsner som vi kallar den.
Vår ambition är att ge varje gäst deras bästa burgarupplevelse. Med det menar vi inte bara att vi vill servera stans godaste burgare, utan också att våra gäster får professionell och personlig service och en inspirerande atmosfär att äta, dricka och umgås i. Ett besök på Phil’s ska helt enkelt vara en riktig stämningshöjare.
Teamet är grunden i vårt framgångsrecept
För att lyckas skapa denna starka burgarupplevelse måste vi ha medarbetare som känner samma stolthet för vår mat och service som vi gör. Vi tror helt enkelt att det är lättare att ge en gäst ett varmt leende och rekommendera vår mat och dryck om man känner sig värdefull, inkluderad och har roligt på jobbet. Därför erbjuder vi våra anställda möjligheten att ta ansvar och ägandeskap, snabb personlig utveckling och schysta villkor. Alla våra anställda omfattas av kollektivavtal.
Rollen som Restaurangchef
Som Restaurangchef har du det övergripande ansvaret för en Phil’s Burger-restaurang, vanligtvis med över 15 anställda, 10 000-tals gäster och en omsättning på över 10 miljoner kronor. Detta är ett stort ansvar som kan delas upp i följande delar:
- Ansvar för den löpande driften och kvalitetssäkring av - och arbete i - både köket och servisen
- Ansvar för personalen genom hela medarbetarresan, från rekrytering och on-boarding till teamutveckling, kulturbyggande och målstyrning
- Ansvar för arbetsmiljön och säkerställandet av en trygg och säker miljö för såväl medarbetare som gäster
- Ansvar för det ekonomiska resultatet vilket innefattar försäljnings- och marknadsföringsåtgärder, inköp, lagerhållning och svinnhantering, optimering av schemaläggning och mycket annat.
Att ansvara för en Phil’s Burger-restaurang är alltså på många sätt likt att vara en restauratör med en egen restaurang, och vi förväntar oss därför att våra Restaurangchefer är entreprenöriella och trivs med att ta ett stort ägandeskap.
Delar du vår Philosofi?
För att passa in på Phil's Burger behöver du dela vår philosofi. Det betyder att du känner samma passion för god mat och bra service som vi, och att du kan uppvisa följande personliga egenskaper:
- Att du vågar utmana dig själv och vill växa som person.
- Att du sätter laget före jaget och är en schysst kollega.
- Att du är lösningsorienterad och trivs med ett högt tempo.
- Att du bidrar med positiv energi till din arbetsplats.
- Att du är noggrann och vill hålla hög kvalitet i allt du gör.
Utöver dessa generella förmågor behöver du förstås också ha tillräckliga kvalifikationer för att klara av arbetsuppgifterna.
Löpande rekrytering - ansök idag!
Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Kontaktpersoner på detta företaget
Nina Rombo
Joakim Hedqvist
Jenny Haglund
0704930783
Sofia Wetterberg
Maria Hellström
Mattias Skarnäs
073-3589550
My Johansen
0766105375
Mattias Skarnäs
My Johansen
Jelena Pavicic