OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kort info om Stockholm Fisk
De svenska vattnen rymmer fantastiska delikatesser, vill du uppleva dem pinfärska och omsorgsfullt förädlade är du välkommen till Stockholm fisk – en av Stockholms få renodlade fisk- och skaldjursrestauranger. 365 dagar om året serverar vi noga utvalda fiskar, skaldjur, ostron och musslor. Restaurangen ligger mitt i city, inuti Radisson Blu Royal Viking Hotel, och är en omtyckt mötesplats för både inbitna stockholmare och turister. Utbudet på menyn är lika generöst som öppettiderna – varje dag, från tidig morgon till sen kväll. Den som inte vill sitta ner i restaurangdelen kan äta och dricka i vår mysiga och välbesökta lobbybar.
Vi söker dig som:
Har passion för att göra det där lilla extra i din yrkesprofession
Har arbetat som Restaurangchef där restaurangenheten samarbetar med hotellverksamhet
Har god mat och dryckeskunskap, meriterande om du är utbildad sommelier
Är kvalitetsmedveten och innovativ
Brinner för att överträffa gästens och medarbetarnas förväntningar
Är strukturerad, ordningsam och har god samarbetsförmåga
Vi erbjuder dig:
Ett stimulerande och utvecklande jobb
Ansvar för delar av produktion och produktutveckling
En anställning i en Sveriges största restaurangkoncerner
Utvecklings-och karriärmöjligheter inom koncernen
Friskvårdsbidrag
Internutbildningar
Kollektivavtal
Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
Bifoga ett personligt brev, CV och ett nytaget foto till din ansökan.