OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Du kommer i rollen som Restaurangchef på Barbord att Schemalägga, planera, beställa, leda och fördela uppsatta mål och dagliga sysslor i restaurangen, baren samt uteloungen och tillhörande utrymmen samt vara ansvarig för de kvalitetsmål som sätts.
Du kommer även att jobba i servis och som hovmästare på rullande schema.
Vi tror du är en person som varit i branschen några år i ansvarstagande position, du är ambitiös, flexibel samt trygg i ditt ledarskap.
Du kommer att jobba med budget, schemaläggning mm så kunskaper från detta är meriterande.
Ett stort intresse för mat, vin och värdskap är ett måste.
Barbord Kök o Bar är en White guide sommarkrog med höga ambitioner som nu går in på sitt sjunde år, vårt fokus är att erbjuda våra härliga gäster en helhetsupplevelse med mat och dryck i fokus.
du kommer till ett härligt gäng som arbetar i ett nära team för att lösa uppgiften i kök, bar och matsal till uppsatta mål.