OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Om Bockholmengruppen
Idén om att göra något för sitt kvarter har vi haft med oss sedan vi öppnade vår första restaurang, Bockholmen Hav & Restaurang, för 20 år sedan. 2012 tog vi klivet till Stockholms innerstad med Nybrogatan 38, där vi ville vi skapa en plats på Östermalm som knöt samman alla dessa delar. Öppet sju dagar i veckan, frukost, lunch, middag till rimliga priser. En bardisk där vem som helst kunde slå sig ned närsomhelst och erbjudas alla menyns rätter. Liveband till frukost, dj:s på kvällen. Det blev succé!
Prima service, bubblig atmosfär och mat och dryck för alla smaker. Influenserna på vår meny kommer från hela världen, men vi inspireras av, och tar hänsyn till de råvaror vi har här på hemmaplan.
Med prestigelös service och stor flexibilitet vill vi skapa en prisvärd helhetsupplevelse i stimmig kvarterskrogmiljö! Med den filosofin har vi fortsatt till Söder, Gamla Stan, Hötorget och Gärdet, och i dag driver vi inom Bockholmengruppen nio restauranger Stockholmsområdet.
Om tjänsten
Tjänsten ingår i vår driftgrupp och rapporterar direkt till vice VD och VD.
Du ansvarar för matsalen, kökets och barens budget samt att kvalitetssäkra mat, dryck och service på din restaurang.
Vår ambition är att bli den bästa arbetsgivaren inom restaurang och målet är att tillsammans med prestigelös service och stor flexibilitet skapa en total restaurangupplevelse i stimmig miljö för alla typer av gäster. Våra värdeord är personligt, med hjärta, generöst, spontanitet och prestigelöst. Det lever vi och andas varje dag!
Du trivs med arbete i en fartfylld miljö där vi jobbar i ett högt tempo med intentionen att vara en avslappnad familjär hemmamiljö för våra gäster. Vi delar glädjen & passionen för mat, dryck och service.
Vi vill jobba med en schysst ledare och modig förebild som ser till att skapa magiska gästupplevelser varje dag. Vår målsättning är att du skall le och ha ett sunt mindset. Du är ledaren som tränar, coachar och lyfter ditt team till att bli starkt och framgångsrikt! Vi älskar din kreativitet och drivkraft och förutsätter att du ser teamet som ditt bästa verktyg för att lyckas. Hos oss är det människorna som gör skillnad, därför letar vi efter en stark karaktär med sprudlande energi - det är din personlighet, ditt ledarskap och din drift som kommer att vara avgörande. Rollen kommer att kräva både mod, engagemang och massor med energi.
Vi utgår från att du har dokumenterad erfarenhet som framgångsrik ledare, gärna med bakgrund från matsal och service.
Sammanfattning av rollen:
- Ansvarar för driften av restaurangen som helhet
- Arbete mot att uppnå den angivna planen och budgeten
Viktiga funktioner:
- Säkerställa att den eftersträvade nivån av service- och kvalitet uppnås
- Se över och utveckla rutiner och arbetssätt för de olika avdelningarna
- Rekrytering
- Leda restaurangteamet och ständigt jobba mot att utvecklas genom tex. dryckesprovningar och aktiviteter
- Administrativt arbete (löner, schema, kalkylering etc.)
- Ekonomiskt ansvar
- Löpande ekonomisk rapportering samt se till att den satta budgeten följs
- Kännedom om HR-frågor och lagar gällande personal
Övrigt:
Goda kunskaper i Officepaketet.
Systemkännedom om Personalkollen, Ancon, Waiteraid, Teamtailor och Bazaro.
Ansökan
Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktpersoner på detta företaget
Teddi Åström
Jonathan Salazar Repta
Sussie Pöhl Svensson
Fredrik Krüger
Caroline Sjöberg