OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Brinner du för hållbar matlagning och att leverera service av hög kvalitet? Är du affärsmässig och tycker om kundkontakten lika mycket som att utveckla och coacha de människor du har omkring dig? Då kan det här jobbet vara något för dig! Är du vår nya stjärna?
Våra två restaruangenheter i Stenungsund erbjuder välbalanserade måltider av genuin och hållbar matglädje. Från frukost på morgonen, lunch eller konferensen under dagen och det behövliga snackset där emellan. Det som förenar Coors konceptrestauranger - Food by Coor - är god mat gjord på färska ingredienser, en närvarande, personlig service och ett fokuserat hållbarhetsarbete. Allt inramat i en helhetsupplevelse med trivsam miljö - passion för matupplevelsen helt enkelt. Mat och dryck ska vara en källa till glädje och njutning. Nu söker vi dig som längtar efter att få bidra till vår helhetsupplevelse med service, kvalité och hållbarhet i fokus.
Mer nyfiken på Food by Coor? Kika in HÄR
Ditt nya arbete
Som restaurangchef har du ett helhetsansvar vilket innebär ansvar för såväl personal, leverans, gäster och ekonomi. Tillsammans med dina medarbetare ansvarar du för den dagliga leveransen där vi ständigt siktar på att ge hög service till våra gäster. Till din hjälp har du en köksmästare som ansvarar för delar av den dagliga verksamheten. Vårt mål är att leverera service i världsklass till våra gäster och du kommer att ha en nyckelroll i det. Du kommer i denna roll både arbeta med det strategiska men vara högst delaktig i det operativa dagliga arbetet och du är den som skapar teamkänsla och tar ansvar för att skapa den bästa helhetsupplevelsen.
I dina arbetsuppgifter ingår bl.a.:
• Personalansvar vilket innefattar löpande coaching, utveckling och uppföljning av dina medarbetare
• Att aktiv ta intitiativ i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund
• Säkerställa och utveckla servicekvalitet
• Upprätta mål samt löpande uppföljning av dessa
• Budget, prognos och bokslutsarbete
• Aktivt delta i regionens ledningsgrupp
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med en inledande provanställning på 6 månader med placering i Stenungsund. Arbetstiden är främst dagtid mån-fre men kväll och helgtjänstöring kan förekomma. Du rapporterar till Regionchef för Food & Beverage och ingår i ledningsgruppen för Region Väst.
Vår kandidat
För att lyckas i rollen har du en lång bakgrund inom restaurangbranschen och du trivs med att vara involverad i köksteamets arbete. Du kan har en gymnasieutbildning inom hotell och restaurang eller annan likvärdig utbildning. Vi ser att du har goda ledaregenskaper och har flerårig dokumenterad erfarenhet från liknande roll med vana av att leda personal. Vidare har du en god förståelse för ekonomi och vad som bidrar till en lönsam verksamhet. Du bör ha erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete samt förståelse av vikten av en god arbetsmiljö. Då vi har både svenska och internationella kunder så pratar och skriver du svenska och engelska obehindrat och vi ser också att du har en god datorvana. Körkort B är ett krav och gärna tillgång till egen bil.
Din personlighet
Som person är du driven med ett starkt kundfokus. Du har en förmåga att se möjligheter och hitta olika typer av lösningar. Din styrka ligger i att skapa ett starkt team och bibehålla goda relationer med gäster och kollegor samtidigt som du ser till affärens bästa. Du trivs med att arbeta och leda i en händelserik miljö och har ett strukturerat arbetssätt samt en utvecklad prioriteringsförmåga.
Vi erbjuder
Du erbjuds komma in i ett team med höga ambitioner och tillsammans med teamet utveckla Coors restaurang. Vi vill att du ska se Coor som en långsiktig arbetsgivare, med de många framtida utvecklingsmöjligheter som ett bolag i stark tillväxt medför. Vi är ett stort bolag med mycket trygghet men också mycket entreprenörsanda och innovation. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Coor arbetar också aktivt för att skapa en stark servicekultur och att ständigt utveckla och engagera alla medarbetare. Coor har flera serviceanpassade utbildningar för alla medarbetare och chefer, men också specialistanpassade utbildningar för olika yrkesgrupper. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.
Kontaktuppgifter och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Regionchef för Food & Beverage Marina Thunberg, marina.thunberg@coor.com.
Vi ser fram emot att höra från dig!
Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.
Coor har sedan starten 1998 drivit förnyelse av Facility management-branschen och haft en stark tillväxt. Idag omsätter vi drygt 10 miljarder och är marknadsledande i Norden. Vår ambition är fortsatt stark tillväxt samtidigt som vi blir ett på riktigt hållbart företag och halverar vårt kol-dioxidavtryck.
Inom området mat och dryck driver Coor restauranger, caféer och butiker hos företag, hyresvärdar, sjukhus och universitet i Sverige. Vår ambition är att var ledanade i att skapa helhetsupplevelser kring mat på jobbet – från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan.
Kontaktpersoner på detta företaget
Gruppchef Mikael Larsson
08-55396181
0730-684058
Coor Service Management
Johanna Lindstedt
08-7642532
Marcus Kahanek
011-194354