OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter, vegetabiliska måltider och mjölkfria produkter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Vi har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazer-koncernens omsättning 2017 uppgick till 1,6 miljarder euro och antalet anställda till 15 000. Fazers verksamhet följer etiska principer som baserar sig på koncernens värderingar och FN:s Global Compact.
Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och nya varumärket Tastory. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Är du redo för ett jobb som smakar gott? Bli en del av oss som restaurangchef!
Var med när vi delar med oss av det senaste inom mat
Vi söker en restaurangchef som tillsammans med oss vill utveckla personalrestaurangen till en modern och attraktiv mötesplats med mat och dryck i fokus till vår kund ICA. Vi söker en restaurangchef som med fokus på personal, personalplanering och våra system Workday och Timeplan kan stödja våra medarbetare och utveckla vår leverans till att bli marknadsledande. Som restaurangchef kommer du att ansvara för ekonomi, budget och personaluppföljning. Du arbetar systematiskt med att utveckla leveransen och ansvarar även för vår catering-, konferens-, och vendingverksamhet.
I din roll som restaurangchef arbetar du såväl operativt i driften som med administrativa uppgifter och strävar ständigt efter förbättringar för hela verksamheten. Till det har du stöd av Fazers rutiner och arbetsmetoder. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, huvudsakligen schemalagd måndag till fredag. Start enligt överenskommelse.
Varför ska du välja Fazer?
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Rollen som restaurangchef ger dig möjligheten till ett kreativt och nytänkande arbete med möjlighet att påverka och driva förbättringar framåt. Alla som arbetar på Fazer har möjlighet att ta del av vårt utbildningsprogram. Vissa utbildningar är obligatoriska medan andra väljer du efter behov eller intresse. Som anställd på Fazer får du även möjlighet till vidare utveckling inom Fazerkoncernen.
Vad bidrar du med till teamet?
Du har relevant branschutbildning och minst fem års erfarenhet i ledande befattning från restaurang och cateringverksamhet. Du har goda kunskaper i HACCP och system- och datorkunskaper. Vi söker dig med tidigare erfarenhet av köksekonomi och god administrativ förmåga. Vi arbetar nära vår uppdragsgivare och slutkund vilket kräver en servicekänsla utöver det vanliga.
Du har ett flexibelt och tydligt ledarskap och drivs av att engagera och arbeta tillsammans med dina medarbetare. Som person är du utåtriktad, självständig och nytänkande och har en vilja att utveckla restaurangens verksamhet såväl kulinariskt som ekonomiskt. Vi söker dig med ett sinne för exponering och dekorationer och som är intresserad av utvecklingen och trender inom området. Du talar och skriver flytande svenska samt har goda kunskaper i engelska.
Om vår företagsrestaurang på ICA Solna
Fazer Food Services driver sedan sex år tillbaka restaurangerna på ICA i hela Sverige. I vår restaurang på ICA Solna tillagar och serverar vi dagligen lunch till ca 800 gäster och söker dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet vidare! Vi ansvarar även för catering, konferens- och vendingverksamhet i hela huset och det kan förekomma beställningsverksamhet även på kvällstid.
Är du redo för ett jobb som smakar gott? Ansök nu!
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig sektorgruppchef Jessica Goldhahn på telefon: 0736- 85 15 15. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2018-06-07.