OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Filmbyn Småland är det mysiga och vackra museet för Astrid Lindgrens filmer, beläget naturskönt i skogsbrynet i utkanten av Mariannelund. Den tillhörande restaurangen Skogen Småland gjorde succé när det slog upp portarna förra året.
Vårt hjärta finns i Småland, och vår inspiration kommer från trakterna runtomkring.
På restaurang Skogen Småland är vårt mål att laga all mat från grunden, av lokala råvaror så långt det är möjligt. Vi har främst riktat in oss på köttbullar, men det finns utrymme för att utveckla menyn.
Vi har fullständiga rättigheter.
Filmbyn och Skogen lockar besökare från såväl Sverige som utomlands, och det är högtryck på somrarna.
Vi levererar mat och service i toppklass, och bara det bästa är gott nog. Vi har tydliga och begränsade ansvarsområden, men har alltid samarbete och teamkänsla som ledord.
Nu söker vi en driven restaurangchef för säsongen maj-september, med eventuell chans till förlängning.
Vi söker dig som:
- Har erfarenhet från restaurangbranschen, gärna i ledande position
- Vill axla ett stort men roligt ansvar
- Är stresstålig och bra på att samarbeta
- Har utbildning inom restaurang (meriterande men inte ett krav)
- Har kunskap om alkohollagen och serveringstillstånd
Arbetet innebär bland annat:
- Planering av daglig drift
- Planering av meny i samarbete med kockar och verksamhetschef
- Personalplanering vid ev. sjukskrivningar
- Beställning av varor
- Kontakt med leverantörer
- Operativt arbete i daglig drift
- Utbildning och introduktion av ny personal
- Visst arbete på helger (dag och/eller kväll)
- Personalansvar i samarbete med verksamhetschef
- Schemaläggning i samarbete med verksamhetschef
Du kommer att planera verksamheten ihop med verksamhetschefen. Vi har fullständiga rättigheter och det finns utrymme att utveckla restaurangen såväl dag- som kvällstid.
Är du vår nya stjärna? Tveka inte att höra av dig redan idag, då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag!
Märk din ansökan med "Restaurangchef"