OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Nöjda gäster lämnar Halltorps Gästgiveri med minnet av den där servitören som satte guldkanten på deras besök. Kanske erbjöds de den sista flaskan av en unik sort i vår vinkällare, kanske hörde du att de tyckte om en viss sillsort och tog in lite mer, eller kanske skrattade ni bara mycket tillsammans.
Vår mat går under temat Halltorps Fem Sekler med tre tiorätters "gästabud" -1600-tal, 1700-tal och 1800-tal - mat som smakar gott idag lagad på råvaror som fanns lokalt på den tiden. Ingen olivolja, kokos eller ananas. Ingen potatis på 1600-talet, då den kom till Sverige först senare.
Dessutom finns en à la carte med mat från två sekler. 1900-tal med maten vi alla älskar men kanske inte är den hälsosammaste -hamburgare, pizza, pasta och glass - och 2000-talet som svarar med vegetariskt, veganskt och sallader.
I rollen som restaurangchef kommer du att ansvara för restaurangen på Halltorps Gästgiveri vilket innefattar lunch, middag och bar.
I tjänsten ingår huvudansvar för driften och personalen på restaurangen. Arbetet utförs till största delen på golvet där du motiverar och inspirerar dina medarbetare till att ge våra gäster fantastisk service.
Bland annat ingår följande ansvar i tjänsten:
- Service
– Inköp
– Leveranser
- Schemaläggning
-Rekrytering och upplärning av personal
Vi söker dig som har erfarenhet av en ledande roll inom restaurangbranschen sedan tidigare. Du ska vara serviceinriktad, lösningsorienterat och klara av att behålla helhetsgreppet i ett högt arbetstempo. Du är stresstålig, driftig och bra på att leda och utveckla din personal. Vi ser också att du har kunskaper inom vin, öl och bar.