Restaurangchef till Hasselbacken

Arbetsbeskrivning

På Hotell Hasselbacken har människor träffats för att uppleva och fira livets alla tillfällen sedan mitten av 1700-talet. Här står mat, musik och firande alltid i fokus! Vi anordnar fester, bröllop, möten, födelsedagar och erbjuder våra gäster mysiga övernattningar i en historisk miljö med otrolig utsikt över Stockholms inlopp.
Om rollen
Som restaurangchef har du det övergripande ansvaret för driften av restaurangen samt event på hotellet. Tillsammans med ditt team i matsalen kommer ni skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster. Som ledare är du närvarande, tydlig med förväntningar och generös med feedback.
Du kommer ha ett nära samarbete med flera avdelningar på hotellet men framför allt med kökschef och frukost- och konferenschef. Ni rapporterar alla tretill Food & Beverage Manager.
Arbete på kvällar och helger ingår i rollen.
Exempel på arbetsuppgifter och ansvar
Leverera uppsatt budget
Leda och fördela arbetet tillsammans med dina hovmästare och ass. eventchef.
Rekrytering av nya medarbetare
Introduktion och löpande utbildning av medarbetare
Att scheman och årsplaneringenefterlever lagar ochHRF:s kollektivavtal
Genomförande av medarbetarsamtal och lönesamtal
Samarbete med både marknad- och säljavdelning och tillsammans med dem driva försäljningen till nya höjder
Hålla dig uppdaterad på aktuell information samt säkerställa att du och hela din avdelning följer våra regler, policys och rutiner

Din profil
Du finner stolthet i ditt jobb och därför mån om hög kvalitet i allt du gör. Du delar gärna med dig av dina idéer och uppmuntrar dina medarbetare att göra detsamma.
Ledarskap är en av dina styrkor och du drivs av att utveckla dina medarbetare. Du är en riktig teambuilder och vet att magi skapas när vi jobbar tillsammans mot gemensamma mål. Att coacha och lyfta andra är en självklarhet för dig och du vet att ett starkt team är nyckeln till framgång.
Självklart har du goda mat- och dryckeskunskaper och har tidigare jobbat som restaurangchef i ett mindre eller mellanstort företag. Du har goda kunskaper om HRF-avtalet och är en stjärna på schemaläggning. Du har gått STAD-utbildningen och det är meriterande om du även har en sommelierutbildning. Eftersom budgetansvar ingår i rollen ser vi därför gärna att du har tidigare erfarenhet av budgetarbete.
Omfattning och villkor
Tjänsten är heltid, tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader. Vi ser gärna att du är spelbar så snart som möjligt, men det kommer vi överens om. Kollektivavtal och bra förmåner är en självklarhet för oss!
Ansökan
I din ansökan vill vi att du inkluderar ett motivationsbrev där du förtydligar vad som attraherar dig med tjänsten. Motivationsbrevet ersätter det traditionella personliga brevet. Antingen lägger du en motiverande text direkt i ditt CV eller så bifogar du motivationsbrevet under ”Personligt brev” i ansökningsformuläret.
Sista ansökningsdag är den 30 april. Vi arbetar med löpande urval och kan tillsätta tjänsten även under ansökningstid. Så vänta inte med din ansökan.
Cirkus Venues är en nybildad företagsgrupp med verksamheter under stark utveckling och är idag en av Stockholms största spelare inom besöksnäringen. I Cirkus Venues ingår ett flertal etablerade destinationer och mötesplatser - Cirkus Arena & Restaurang, Hasselbacken, boutiquehotellet Backstage med restaurang Konsthallen, Pop Story, Visitors Bistro. Från 2026 utökar vi verksamheten med nya arenan Gasometer i Norra Djurgårdsstaden.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Cirkus Venues
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 10 april 2024
  • Ansök senast: 30 april 2024

Liknande jobb


12 september 2024

Distriktschef sökes

Distriktschef sökes

12 september 2024

ChopChop Märsta söker restaurangchef

ChopChop Märsta söker restaurangchef

12 september 2024

14 augusti 2024