OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?
Restaurangchef till ISS
Vi på ISS serverar över 42 000 måltider varje dag – med traditionell husmanskost eller nyskapande crossover. Till dagisbarn, elever, sjukhusens patienter, omsorgens äldreboende och personalmåltider. Behoven, smakerna och miljöerna är olika men alla förenas i kraven på kvalitet.
Om rollen
Du kommer att ha ett helhetsansvar för vår leverans mot vår nyckelkund Epiroc i Örebro och våra gäster, och därmed stora möjligheter att utforma leveransen till kund. Rollen innebär operativt ansvar för den dagliga driften och leda ditt team mot uppsatta mål som kontinuerligt följs upp. Som chef ingår även att du utifrån krav i kontraktet strukturerat löpande avrapporterar till kundens kontaktpersoner, arbetar mot uppsatta ekonomiska mål och samtidigt arbetar med visionen för verksamheten samt inspirerar, motiverar och engagerar såväl dina medarbetare som vår kund. Du kommer att arbeta med en strategisk höjd och utveckling av restaurangen och personal, samt dess rutiner och processer. I rollen är du fullt P&L ansvarig. Du ingår även i vår KAM-ledningsgrupp där du tillsammans med kollegor ansvarar för utvecklingen inom regionen.
Vem söker vi?
Du brinner för service och utveckling, du har erfarenhet av att arbeta som ledare med krav från liknande miljöer. Du är van att arbeta proaktivt med service, lönsamhet, medarbetar- och gästnöjdhet. Du har gedigen erfarenhet av att arbeta med kostdatasystem, budget, resultatuppföljning och utveckling. Genom din entusiasm skapar du förtroende och engagemang hos dina medarbetare och vår kund. Kvalitetsmedvetenhet, noggrannhet och att hålla det vi lovar är viktiga framgångsfaktorer i arbetet.
Kvalifikationer
• Meriterande med akademisk utbildning inom hotell/restaurang
• Tidigare erfarenhet från roll som köksmästare/Restaurangchef/kostchef där du fått erfarenhet av ledarskap
• B-körkort
Stort fokus kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Hos oss på ISS är det alltid människan som står i fokus och vi tror på att ”People make places”.
Kontakt
Vi samarbetar med Consensus i den här rekryteringen. Ansök via denna länk: https://www.consensus.nu/jobs/605-restaurangchef/
För mer information är du välkommen att kontakta Clara Norell, 076-119 41 61 eller Anna Wallgren, 073-264 28 10. Vi ser fram emot din ansökan via www.consensus.nu senast 24 maj.