OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Stockholms bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden : SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 27 restauranger och 12 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Sabis omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 750 medarbetare. För mer information besök: www.sabis.se
Restaurangen på Kungl. Tennishallen på Gärdet vänder sig till klubbens medlemmar och de som bor och jobbar i närområdet. Öppettiderna varierar över veckans alla dagar. Vardagar serveras det en lunchbuffé med varmrätt och sallad. Övriga tider serveras det frukost, mellanmål, fika och tidiga middagar. Alla dagar i veckan serverar vi även klubbens medlemmar luncher och middagar i deras privata klubbrum. Restaurangen säljer även events i Tennishallen samt middagar och luncher för separata sällskap. Totalt är det ca fyra medarbetare i vårt team samt extra personal under events, separata arrangemang och Stockholm Open. Vi har öppet alla dagar i veckan, i princip alla dagar på året. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: Alltid nöjd kund, ansvar och respekt.
Som restaurangchef är du ytterst ansvarig för verksamheten, med både resultat- och personalansvar. Du verkar hela tiden för att totalupplevelsen är av hög kvalitet och utvecklas framåt. I din roll som restaurangchef är du själv aktiv i den dagliga driften och det är viktigt att du förespråkar gränsöverskridande arbetsrutiner för att våra kunder alltid ska känna sig sedda och välkomna. Du rapporterar till ansvarig driftschef på affärsområde Restauranger.
Vi söker en kvalitetsmedveten restaurangchef. Det är viktigt att du gillar och är bra på att bygga relationer och att skapa team som jobbar mot gemensamma mål. Vidare ser vi att du är utåtriktad, försäljningsinriktad, prestigelös, gillar detaljer och verkar för att hålla en hög kvalitet både när det gäller mat, service och hur restaurangen ser ut varje dag.
Ledare inom Sabis har förmåga att:
Vara förebild
Visa vägen
Involvera & Engagera
Leverera resultat
Tjänsten är heltid med tillträde omgående.
Frågor om tjänsten besvaras av driftschef Katrina Ström 072-553 13 95.
Välkommen med din ansökan snarast! Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Anders Karlsson