OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Pontus Frithiof och Nordrest fortsätter sitt mångåriga, framgångsrika samarbete och rekryterar nu en Restaurangchef till La Girafe. En knivskarp ledargestalt som vill bidra till positiv stämning, god struktur och ett helhetsansvar för våra gäster och personal. Vill du bli en av oss, Släpp allt och hör av dig!
För mig är kvalitet, flärd och generositet viktiga värdeord för ge våra gäster en riktigt bra upplevelse. Kvalitet sitter i detaljerna och det kommer genom ditt engagemang. Med en nypa flärd gör vi det lilla extra för våra gäster oavsett tillfälle. Vi är generösa med ett gott beteende mot våra gäster och kollegor.”
Pontus Frithiof
Kort om tjänsten
Som restaurangchef hos oss ansvarar du för gäst, personal, drift och ekonomi. Tillsammans med ditt team sköter du den dagliga leveransen där vi ständigt siktar på att ge fantastisk service till våra gäster enligt våra värderingar: sprida glädje, överraska positivt och vara tillgängliga.
En vanlig dag hos oss
- Löpande rekrytering, coaching, utveckling och uppföljning av dina medarbetare
- Arbeta i den dagliga driften
- Säkerställa och utveckla servicekvalitet i samsyn med kökets team
- Upprätta mål, utveckla restaurangen, marknadsföring samt löpande uppföljning
- Budget, prognos, ekonomi och bokslutsarbete
Vi erbjuder dig
- Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag
- Korta beslutsvägar och stora möjligheter till egna initiativ
- Nätverk, interna utbildningar och enorma utvecklingsmöjligheter inom Pontus Group och Nordrest
Vem är du?
Vi tror att du är en driven person med gästfokus och positiv attityd, varje dag! Du jobbar hårt för att skapa ett välmående och starkt team, lika hårt som du jobbar för att hålla produkten och restaurangen på topp! När du får leda dina trupper i en händelserik miljö och på ett strukturerat sätt checka av dagens och månadens priolista mår du som bäst. Du är närvarande som chef och kan jobba både under dagtid och kvällstid, veckodag som helgdag.
Vi vill att du har:
- Utbildning inom restaurang management eller annan liknande utbildning/erfarenhet
- Tidigare erfarenhet att jobba med mat och dryck i kombination
- Goda kunskaper inom ekonomi och vad som ger en lönsam verksamhet
- Erfarenhet inom HACCP och utbildning inom livsmedelssäkerhet och hygien
- Flytande svenska i tal och skrift samt god data-, kassa- och it-vana
- Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001
Om Nordrest
Nordrest är Sveriges kaxiga uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi växer så det knakar och resan har bara börjat.
NY UPPLEVELSE OCH PÅ FLER ADRESSER!!
La Girafe tar sats med en ny inspirerande gästupplevelse. Efter vår första La Girafe på Kungsholmen kommer du under 2023 kunna besöka oss även på Arlanda Flygplats och from Januari 2024 i Uppsala. Håll ögonen öppna för datum på vår hemsida!
Anställningsform: Tillsvidare, med 6 månaders provanställning
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Varierande utefter verksamhetens behov, dagtid - kvällstid, helger
Ansökan: Ansökningarna behandlas löpande
Lön: Enligt överenskommelse
Kollektivavtal: Unionen
Vi tror på forskningsbaserade och objektiva utvärderingsmetoder som stöd i arbetet att hitta rätt person till rätt roll. Av den anledningen använder vi Alva Labs (https://help.alvalabs.io/en/collections/1831924-for-candidates) assessmentmetoder i våra rekryteringsprocesser för att hjälpa oss att identifiera kandidater med störst sannolikhet att trivas och passa rollen.
Kontaktpersoner på detta företaget
Johan Östlund
070-545 29 90
Anders Othzén
Kyriakos Kililis
073-0796490
Sarah Rönnqvist
Kattis Arvidsson
Madelene Henriksson
Andreas Österlund