OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi på SSP en restaurangchef som vill ta sig an nya utmaningar och driva tre av våra enheter på Landvetter flygplats. Hos oss får du arbeta i en härlig reseatmosfär med högt tempo där ingen dag är den andra lik. Brinner du för service och kvalitet och tycker om att vara med ute i driften och möta gästerna? Då kan det vara dig vi söker!
Om tjänsten
I rollen som restaurangchef driver du vår O´Learys restaurang, Scrimshaw bar samt vår Lounge. Tjänsten innebär ett självständigt och utvecklande arbete i en stimulerande och föränderlig miljö. Ditt fokus är att hålla enheterna och våra produkters kvalitet på en jämn och hög nivå. Du arbetar aktivt för att skapa en god försäljningsutveckling och öka gästnöjdheten, samtidigt håller du ditt team av medarbetare motiverade genom ett coachande och proaktivt ledarskap. Du får dessutom möjlighet att vara delaktig i våra nya och spännande projekt med både ny- och ombyggnationer.
Du har fullt personal- och resultatansvar för enheterna. Du rapporterar närmast till Operations Manager och till din hjälp har du såklart även tillgång till SSP:s samlade kompetens, koncept och erfarenhet.
Vi erbjuder:
Trygga anställningsvillkor med tjänstepension och försäkringar genom våra kollektivavtal med HRF och Unionen
40% personalrabatt och subventionerad lunch
Friskvårdsbidrag
Fri tillgång till gym på flygplatsen
Utmanande säljtävlingar med fina priser
Aktiesparprogram och mycket goda karriärmöjligheter
Vem söker vi?
Du som söker har flera års erfarenhet från restaurang och från en roll som ledare. Har du dessutom jobbat med konceptstyrda enheter, budget- och bokslutsarbete samt olika rapporteringssystem är det ett plus. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.
Som person är du lösningsorienterad, kommunikativ och driftig. För att lyckas i rollen har du förmåga att inspirera och motivera andra. Vidare är du trygg i ditt ledarskap och trivs med att coacha och utveckla dina medarbetare.
Övrigt
Tjänsten är på heltid, tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse.
Anställning i SSP innebär ofta att arbeta inom säkerhetsklassat område vilket fordrar individuell säkerhetsprövning. Eftersom vi ska ta oss till och från jobbet på udda tider bor vi gärna i närheten. En stor fördel är att ha tillgång till bil. Våra enheters öppettider följer flygtrafiken vilket innebär oregelbunden arbetstid.
Läs mer om oss här: https://jobbet.se/karriarsida/ssp/
Har du frågor vänliga kontakta Håkan Carlsson, hakan.carlsson@ssp.se
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan!
Krav
Flera års erfarenhet från restaurang och från en roll som ledare
Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
Meriterande
Erfarenhet från konceptstyrda enheter, budget- och bokslutsarbete samt rapporteringssystem
B-körkort och tillgång till bil
Om arbetsgivaren - SSP (Scandinavian Service Partner)
SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Du kan hitta mer information på: http://www.foodtravelexperts.com/international/