Restaurangchef till Nola Bistro i Mölndal

Restaurangchef till Nola Bistro i Mölndal

Arbetsbeskrivning

Har du ett driv att vara med och skapa framtidens matkultur? Är du en restaurangchef som brinner för hållbarhet, hälsa och livets goda? Gillar du att utveckla mer än att förvalta? Är du grym på att bygga service- och innovationskultur i ditt team? Då är du rätt person för uppdraget!  


I februari 2023 öppnar Nola Bistro och Vigor & Joy's café i Mölndals allra nyaste och mest spännande stadsdel, GoCo Health Innovation City. Här kommer vi möta gästerna hela dagen, från morgonens surdegsfralla till eftermiddagens energigivande fika eller spontana AW, där emellan en god lunch och ett event eller två. Nu vill vi ha med dig, en restaurangchef som brinner lika starkt som vi gör för framtidens hållbara och hälsosamma matkultur, en matkultur som kräver innovation och nytänk och som inte gör avkall på livets goda.   

Vill du veta mer om Nola Bistro kika in här 

Om rollen 
Rollen som restaurangchef för Nola Bistro är både bred och spännande. Här får du en möjlighet att vara med redan vid uppstarten av ett roligt restaurangprojekt. Du får möjlighet att sätta ihop ditt framtida team och tillsammans med dem utveckla och förädla våra koncept. 

När verksamheten är igång kommer du att leda och inspirera din arbetsgrupp till att skapa en matupplevelse som tar oss närmre en hållbar matkultur och som bidrar till GoCos vision om att vara en destination och utvecklingsplats för hälsa och innovation. Genom kreativitet och fingertoppskänsla för vad som attraherar våra gäster skapar du och ditt team upplevelsen genom ett levande materbjudande, lockande aktiviteter och samarbeten med matkreatörer och allt annat ni tror kan bidra till Nola Bistros framgång.

Rollen innebär ett helhetsansvar för verksamheten där ekonomiskt ansvar och personalansvar ingår. I ditt arbete har du ett nära samarbete med köksmästare samt stöd från regionschef samt Coors centrala funktioner såsom HR och Marknad. Givetvis har du det formella ansvaret när det gäller arbetsmiljö och tillståndsfrågor.

I dina arbetsuppgifter ingår bl.a:


• kreativt ansvar för matupplevelsen på Nola Bistro och Vigor & Joy's café
• personalansvar vilket innefattar löpande coaching, utveckling och uppföljning av dina medarbetare
• att aktiv ta intitiativ i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund
• säkerställa och utveckla servicekvalitet 
• upprätta mål samt löpande uppföljning av dessa
• budget, prognos och bokslutsarbete
• aktivt delta i regionens ledningsgrupp 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med en inledande provanställning på 6 månader med placering i Mölndal. Arbetstiden är främst dagtid mån-fre men kvälls- och helgtjänstgöring kan förekomma. Restaurangen beräknar att öppna i februari 2023.

Vår perfekta match
Du har troligen en lång bakgrund inom restaurangbranschen och du trivs med att vara involverad i köksteamets arbete. Du har en gymnasieutbildning inom hotell och restaurang eller annan likvärdig utbildning. Om du även har utbildning för serveringstillstånd och/eller sommelier är det meriterande. Vi ser att du har goda ledaregenskaper och har flerårig erfarenhet från liknande roll med vana av att leda ett kreativt team. Vidare har du en god förståelse för ekonomi och vad som bidrar till en lönsam verksamhet. Du bör ha erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete samt förståelse av vikten av en god arbetsmiljö. Då vi har både svenska och internationella kunder så pratar och skriver du svenska och engelska obehindrat och vi ser också att du har en god datorvana gärna med kunskaper inom digital kommunikation och sociala medier. 

Du
Som person är du nyfiken och engagerad med ett ständigt utvecklingsdriv. Hållbarhet och hälsa tillsammans med en njutningsfull matupplevelse är dina ledstjärnor. Service och kvalitet ligger i ditt dna och du har god förmåga att se möjligheter och hitta olika typer av lösningar. En av dina styrkor ligger i att skapa ett starkt team och bibehålla goda relationer med gäster och kollegor samtidigt som du ser till affärens bästa. Du trivs med att arbeta och leda i en händelserik miljö och har ett strukturerat arbetssätt samt en utvecklad prioriteringsförmåga.  

Stämmer detta in på dig? Skynda dig att skicka in en ansökan!

Vi erbjuder
Du kommer in i ett nytt team med höga ambitioner som tillsammans ska utveckla Coors restaurang Nola Bistro med fokus på hållbarhet. Coor är en långsiktig arbetsgivare, med de många framtida utvecklingsmöjligheter som ett bolag i stark tillväxt medför. Vi är ett stort bolag med mycket trygghet men också mycket entreprenörsanda och innovation. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vidare arbetar vi aktivt för att skapa en stark servicekultur och att ständigt utveckla och engagera alla medarbetare. Coor har flera serviceanpassade utbildningar för sina anställda och också specialistanpassade utbildningar för olika yrkesgrupper. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.  

Övrig information och kontaktuppgifter
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta regionchef Marina Thunberg via mail marina.thunberg@coor.com. 

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

 

 


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Kontaktpersoner på detta företaget

Gruppchef Mikael Larsson
08-55396181 0730-684058
Coor Service Management

Johanna Lindstedt
08-7642532
Marcus Kahanek
011-194354

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Coor Service Management
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 25 oktober 2022
  • Ansök senast: 25 november 2022

Besöksadress

Trångsundsvägen
Kalmar

Postadress

Råsundavägen 12
Stockholm, 17311

Liknande jobb


12 september 2024

Distriktschef sökes

Distriktschef sökes

12 september 2024

ChopChop Märsta söker restaurangchef

ChopChop Märsta söker restaurangchef

12 september 2024

14 augusti 2024