Restaurangchef till nybyggd restaurang på Länsförsäkringar, Gärdet

Arbetsbeskrivning

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 25 restauranger och 10 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges fjärde bästa arbetsgivare av våra medarbetare i Universums undersökning 2017. För mer information besök: www.sabis.se

På Länsförsäkringar driver vi flera restauranger i två hus bredvid varandra. På Tegeluddsvägen 11-13 ligger ”Länsrätten” där vi serverar lunch till ca 1 000 gäster dagligen. I Café Källan erbjuder vi frukost, lunch och eftermiddagsfika enligt ett klassiskt caféutbud. På Tegeluddsvägen 21 finns en restaurang och café som just nu genomgår en total ombyggnad, både kök, matsal och café. Här kommer vi driva lunchrestaurang för de företag som sitter i huset. Vårt mål är att servera 500 luncher dagligen. I caféet kommer vi ha öppet från tidig frukost till sent eftermiddagsfika och erbjuda ett klassiskt men spännande caféutbud. Vi kommer även sköta den interna cateringen både till Länsförsäkringars möteslokaler och övriga hyresgäster. Vi räknar med att det totalt kommer jobba ca 8 personer i den nya restaurangen. Våra gemensamma värderingar är: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.

Dina huvudsakliga ansvarsområden är: arbetsledning, menyplanering, utbud, inköp, kvalité och att leverera inom de ekonomiska ramarna. Största delen av din dag tillbringar du i köket med matlagning och handledning. Då det är en ny restaurang ansvarar du för att skapa nya rutiner, arbetssätt och relationer.

Det är viktigt för oss att tänka kvalitativt och vi har alltid gästen i fokus. I denna tjänst ser vi en utåtriktad person som älskar att laga mat från grunden och att kommunicera dagligen med gäster då vi jobbar i ett öppet kök. Vi tror att du har minst tre års erfarenhet som köksmästare och gillar att jobba som ledare. Som person ser vi att du är flexibel, ansvarstagande, glad, kreativ och lösningsorienterad.

Ledare inom Sabis har förmåga att:

• Vara förebild
• Visa vägen
• Involvera & Engagera
• Leverera resultat 



Tjänsten är heltid med tillträde i slutet av oktober. Frågor om tjänsten besvaras av köksmästare Ove Lindström tel. 08-588 451 01.

Välkommen med din ansökan snarast! Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kontaktpersoner på detta företaget

Anders Karlsson

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sabis Stockholm
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Enligt Överenskommelse
  • - -
  • Publicerat: 29 augusti 2018

Besöksadress

ÖSTGÖTAGATAN 100
None

Postadress

Östgötagatan 100
Stockholm, 11664

Liknande jobb


12 september 2024

Distriktschef sökes

Distriktschef sökes

12 september 2024

ChopChop Märsta söker restaurangchef

ChopChop Märsta söker restaurangchef

12 september 2024

14 augusti 2024