OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi en engagerad och serviceinriktad Restaurangchef till vår nyrenoverade O´Learys i Vällingby.
O´Learys är en casual dining restaurang där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O´Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O´Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna.
Som restaurangchef på O’Learys Vällingby är du ytterst ansvarig för restaurangen. Du ska driva den så optimalt som möjligt inom O’Learys koncept med hänsyn till såväl gästernas trivsel som ekonomi och personalens behov. Du arbetar för att gästen ska få en så trevlig upplevelse som möjligt. Här får du chansen att driva försäljning, nå resultat och bygga en hållbar verksamhet. Som restaurangchef ansvarar du ytterst för verksamhetens samtliga avdelningar, planering, ekonomi samt vidareutveckling och marknadsföring av enheten.
Du deltar aktivt i den dagliga driften av restaurangen vilket innebär dagar, kvällar och helger. Du är synlig i den dagliga verksamheten för våra medarbetare och gäster.
Du kommer vara ytterst ansvarig i den ledningsgrupp som leder restaurangen. I ledningsgruppen ingår även köksmästare och baransvarig. Du ska se till att all personal är medvetna om O'Learys strategi och mål för restaurangen.
O´Learys i Vällingby har funnit i några år och står just nu inför en renovering där såväl inredning som aktivitetsytor får en modernare finish. Vi kommer att fira detta med en nypremiär kring årsskiftet och i januari kommer vår nuvarande restaurangchef att gå vidare till nya utmaningar inom koncernen. Därför letar vi nu efter en rutinerad och trygg restaurangchef som kan bidra med struktur, tydlighet och smittande leende.
Vi tänker att du bor i Västerort och uppskattar närheten till jobbet. Vi ser också att du har ett antal års erfarenhet av att leda ett restaurangteam, gärna i centrumliggande verksamhet.
Det finns ett glatt gäng i personalen, men också gott om stamgäster, som ser fram emot att träffa sin nya kollega.
Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsuppgifter
Leda och fördela arbetet för matsals- & kökspersonalen
Budgetansvar
Driva försäljning
Säkerställa servicenivå
Kvalitetssäkring
Öppna / stänga restaurangen enligt givna direktiv
Följa uppsatta nyckeltal
Schemaläggning
Operativ drift
Driftplanering
Krav
Tidigare dokumenterad vana av att leda ett restaurangteam, med framgångsrikt resultat
STAD-utbildning
Dokumenterad vana av schemaläggning
Meriterande
Tidigare vana av O´Learys-verksamhet eller annan franchiseverksamhet
Ledarskapsutbildning
Personliga egenskaper
Serviceinriktad
Noggrann
Strukturerad
Övrig info
Arbetstiderna är oregelbundna, men främst kvällar. Givet att närvara vid stora matchkvällar. Minst 3 kvällar / veckan.
Lönen består av fast + rörlig del.
Du kommer att jobba nära teamet på huvudkontoret som består av; ägare, COO, HR samt marknads- & försäljningsgruppen.
Tillträde i januari.
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg, pga gdpr, så vi tar inte emot ansökningar via mail.
Local Market Group är en av Stockholms största aktörer inom nöjes- och HoReCa-branschen. Koncernen består av verksamheterna i Tolv Stockholms lokaler vid Globen/Tele2 Arena (O´Learys Tolv, Boston Grill, Clay and Play, Bo Hotell samt Ett Litet Kök catering. Utöver verksamhet under Tele2 Arena finns även O´Learys Vällingby, kontorshotellet See You At work, O´Learys på Hötorget samt trampolinparkerna Jumpyard. Nöje och event är kärnan i verksamheten som präglas av våra värdeord – glädje, vilja och mångfald. Genom att kombinera ett brett utbud av aktiviteter med mat och dryck erbjuder Local Market Group en glädjefylld helhetsupplevelse för både privata sällskap och företag. Vi har drygt en miljon gäster per år och strävar efter att vara en mångkulturell arbetsplats.