OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Bosön - Riksidrottsförbundets utvecklingscentrum - naturskönt beläget på norra Lidingö endast en mil från Stockholms city. Här möts IdrottsSverige och näringslivet till utbildningar, aktiviteter, konferenser, träningsläger och fest. Bosön har 37 konferenslokaler, 74 hotellrum, 37 budgetrum, 10 hotell lägenheter, café, bar och 2 restauranger. Bosön hotell och konferens drivs sedan 2011 av Stockholm Meeting Selection AB.
Vi erbjuder en spännande arbetsplats som har ökat både i resultat och beläggning de senaste åren. Det leder till ytterligare satsningar i renovering, om- och nybyggnationer. Dynamiken och energin på anläggningen är omtalad. Bosön står aldrig stilla. Vi jobbar mycket med hälsa och sunda värderingar i arbetsgruppen och är ett glatt och inarbetat gäng.
Som Restaurangchef sitter du med i driftchefsgruppen och kommer att vara ekonomiskt och kvalitativt ansvarig för din avdelning. Vi söker dig som har god självinsikt, bra på att inspirera andra samt ge våra gäster en hög servicenivå. Efter årsskiftet är vår matsal Olympia nyrenoverad där du kommer att arbetsleda och utveckla vårt koncept.
Vi ser gärna att du har:
- dokumenterad mat- och dryckeskunskap, sommelierutbildning är ett plus
- erfarenhet av personalledning och personalplanering
- minst 5 års branscherfarenhet
- erfarenhet av festvåning och stora arrangemang
- en stor ansvarskänsla och förmåga att jobba självständigt
- utmanas av utvecklingsprojekt
- är flexibel, prestigelös och lätt att samarbeta med
- självklart håller en hög service och kvalitetsnivå
- tycker att hälsa och välmående är viktigt
Kontaktpersoner på detta företaget
Kökschef Tomas Johansson
08-6996620
Kökschef Tomas Johansson
0702032812
Operativ Chef Marie Eriksson
0706505068
Receptionschef Ian O´Sullivan
086996643
Susanna Klint
Operativ Chef Marie Eriksson
08-6996615
Anna Jonsson
Kökschef Olympia Tomas Johansson
Restaurangchef Marie Jansson
Kökschef Mästarvillan Fredrik Lindblad
086996079